GeONE BV introduceert versie 6.6 van het Document Management Framework voor SharePoint. DMF 6.6 stelt organisaties in staat om SharePoint in te zetten als volwaardige Document Management oplossing.

DMF 6.6 is op diverse punten verbeterd en aldus GeONE de meest geavanceerde Document Management oplossing op basis van SharePoint.

De belangrijkste verbetering van DMF 6.6 is de vergaande Outlook integratie. DMF 6.6 maakt het mogelijk om email berichten en attachments te slepen naar elke locatie binnen SharePoint.

De nieuwe zoekfunctionaliteit in Outlook maakt het mogelijk om met behulp van metadata en sleutelwoorden te zoeken naar alle bestanden in SharePoint. Daarnaast wordt Outlook uitgebreid met een SharePoint previewscherm voor vrijwel alle type bestanden en is de performance van DMF aanzienlijk verbeterd.

Uiteraard blijft de naadloze integratie met de andere Office applicaties en Adobe modules bestaan.

GeONE levert exclusief de DMF productrange voor Microsoft SharePoint add-ons in de Benelux.

Over GeONE

GeONE is Enterprise Content Management (ECM) specialist. Op basis van standaard beschikbare producten levert GeONE turn-key oplossingen voor Microsoft SharePoint en Google Maps/Earth binnen zowel profit als non-profit organisaties.Rate this post

Print Friendly