Eindhoven, 24 juli 2017 – Syntrus Achmea Real Estate & Finance kiest voor het document management systeem (DMS) van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. Het DMS van Hyarchis levert de vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken een flinke tijdbesparing op. Bij de ontvangst van stukken voor een nieuwe hypotheekaanvraag worden direct vanuit de e-mail en scanner documenten aan een dossier toegekend. Daarbij worden documenten behorende bij bestaande dossiers sneller verwerkt. Tevens zijn deze eenvoudiger – en dus sneller – terug te vinden.

Syntrus Achmea RE&F ging op zoek naar een nieuwe partner, omdat de vorige maatwerkoplossing niet meer aan de eisen voldeed en inflexibel was geworden. Na een uitvoerig selectietraject werd Hyarchis aangewezen als nieuwe leverancier. Niet alleen vanwege de uitgebreide, generieke functionaliteiten van het systeem en de goede prijsstelling, maar ook vanwege de culturele fit. Hyarchis is als middelgrote Nederlandse softwareleverancier een gelijkwaardige partner voor de vermogensbeheerder. Ten slotte is het systeem naadloos te integreren met andere applicaties. Een belangrijke vereiste, gezien de aanschaf van een nieuw DMS onderdeel is van een breder digitaliseringstraject.

Hugo Ouwehand, director hypotheken bij Syntrus Achmea RE&F: “We zijn van ‘zoeken’ naar ‘vinden’ gegaan. Uit het systeem hebben we nu direct de juiste informatie voorhanden en daarmee is onze dienstverlening verbeterd. De volgende stap die we willen zetten is het verder uitrollen van het Hyarchis DMS binnen andere domeinen van de organisatie. We kijken ernaar uit dat straks nog meer mensen kunnen werken met het flexibele DMS.”

Serge Leclercq, Account Director bij Hyarchis: “We zijn trots op het feit dat Syntrus Achmea RE&F voor onze document management oplossing heeft gekozen. De organisatie bevestigt hiermee haar dienstverlening te verbeteren. Met een vlekkeloos implementatietraject zien we de verdere uitrol met vertrouwen tegemoet.”

Rate this post

Print Friendly