‘s-Hertogenbosch, 3 juli 2017 – Canon, marktleider in imaging solutions, breidt haar portfolio met succesvolle imageFORMULA-documentscanners uit met de nieuwe imageFORMULA DR-C230. De DR-C230 is ontworpen voor kosteneffectief scannen binnen kleine en middelgrote organisaties en beschikt over de allernieuwste technologieën en functies die nodig zijn voor zowel eenvoudige scantaken als complexe documentworkflows.

De imageFORMULA DR-C230 is gebaseerd op de succesvolle imageFORMULA DR-C240 en haalt scansnelheden van 30 ppm / 60 ipm. Deze compacte, robuuste en betrouwbare scanner wordt geleverd met een reeks aan scanapplicaties.

De nieuwe scanner heeft een ADF voor 60 vel en beschikt over een betrouwbaar invoermechanisme dat in staat is diverse papiersoorten en voorwerpen te scannen, waaronder 6 mm dikke paspoorten.

De compacte imageFORMULA DR-C230 is bovendien uitgerust met geavanceerde functies voor beeldbewerking – zoals tekstverbetering, automatische scheefstandcorrectie en herkenning van tekstrichting – om scans van hoge kwaliteit te maken en gebruikers te helpen kostbare tijd te besparen.

Met Canon’s CaptureOnTouch Pro software kan de scanner worden ingezet voor het uitvoeren van zowel ad-hoc scanopdrachten als periodieke transactionele taken. CaptureOnTouch Pro bevat tools voor OCR en batch-scheiding, en ondersteunt scannen naar diverse bestemmingen, zoals gedeelde mappen, e-mail, FTP en applicaties die in de cloud draaien. Daarnaast bevat de DR-C230 standaard ISIS/TWAIN-stuurprogramma’s voor Windows-besturingssystemen plus een Mac TWAIN-stuurprogramma voor Mac OS.

De imageFORMULA DR-C230 is vanaf 3 juli 2017 in Europa verkrijgbaar via alle Canon-verkoopkantoren en geselecteerde dealers.

Rate this post

Print Friendly