Hoofddorp, 3 juli 2017 – OKI heeft Thomas Seeber benoemd tot Managing Director voor OKI Systems Holland BV. Hij wordt tevens Vice President voor Centraal Europa, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland vallen. Hij volgt Dietrich Büchner op, die deze functie twee jaar vervulde. Seeber was sinds 2015 Vice President Channel en Distributie bij OKI Europe.

Thomas Seeber wil de positie van OKI als specialist op het gebied van (multifunctionele) printers en slimme documentoplossingen verder uitbouwen. “We willen ons aandeel vergroten in de verticale markten waarin we nu al actief zijn. Maar ook gaan we onze strategie steeds meer richten op gespecialiseerde resellers die onze doelgroepen goed kennen”, zegt hij.

Het uitgebreide internationale netwerk van Thomas Seeber zal OKI helpen om die strategie uit te voeren. Voorheen werkte hij bij Lexmark, Matica Technologies en Samsung. Terry Kawashima, Managing Director bij OKI Europe: “We hebben er alle vertrouwen in dat Thomas nieuwe markten voor ons toegankelijk maakt en onze strategische plannen tot een succes zal maken. Zo kunnen we onze positie in Centraal-Europa versterken.”

Bij OKI Europa heeft Seeber als Vice President Channel en Distributie de implementatie van de Go-to-Market-strategie succesvol uitgevoerd. Seeber heeft sinds 1995 ervaring in de printermarkt. Zo leidde hij bij Lexmark zes jaar lang de marketingafdeling voor het MKB en het partnerkanaal. Daarna was hij verantwoordelijk voor het partnerkanaal in Zwitserland als Director Business Channel/Value Channel voor de EMEA-regio. Voor zijn overstap naar OKI was hij Head MKB/IT Solutions Mobile Computing bij Samsung Electronics en Vice President Global Sales van de Printerdivisie bij Matica Technologies in Italië. Massimiliano Tedeschi neemt Seebers functie over als Vice President Channel en Distributie in de EMEA-regio.

Rate this post

Print Friendly