OKI’s Pro8432WT is een uiterst compact vormgegeven A3 witte tonerprinter, die geen concessies doet aan functionaliteit en prestaties. Daarbij heeft OKI de reële kosten van printen met witte toner verlaagd. De producent levert standaard twee extra witte tonercartridges mee, goed voor in totaal zo’n 13.000 witte pagina’s. De Pro8432WT is daarmee standaard voorzien met voldoende toner voor een snelle terugverdientijd. Een ideale printer voor printshops, grafische bedrijven en andere organisaties die prints van hoge kwaliteit willen leveren op bijvoorbeeld textiel, keramiek en reclamematerialen. De Pro8432WT levert veel kwaliteit, heeft een ongeëvenaarde dekkingsgraad voor wit en is ontworpen om allerlei transfermedia te bedrukken.

Betaalbaar alternatief

“De Pro8432WT is ontworpen voor printshops en ontwerpstudio’s waar ruimte een schaars goed is en biedt een betaalbaar en snel alternatief voor het bedrukken van bijvoorbeeld silk screens en andere decoratieve materialen. De printer is snel en makkelijk in gebruik te nemen en kan daardoor meteen nieuwe omzet genereren in bijvoorbeeld printshops in winkelstraten en bij organisaties die zich toeleggen op productieprints”, zegt Erwin Bader, Country Manager Nederland van OKI Systems.

Printen met witte toner zorgt voor een volledige kleuroverdracht op geweven stoffen. Hierdoor kunnen kledingstukken in welke kleur dan ook in één keer van een leuke print voorzien worden. Het tijdrovende proces van meerdere runs om gekleurde kleding te bedrukken, is hiermee verleden tijd. Bovendien is de Pro8432WT ontworpen om compatibel te zijn met alle belangrijke merken transfermedia. Daarmee biedt de printer nieuwe omzetmogelijkheden voor printopdrachten met hogere marges. Zo is het mogelijk met de nieuwste flexibele transfermedia op lage temperatuur bijna elk materiaal te bedrukken, van katoen tot synthetische stof, van glas, metaal, acryl tot zelfs hout.

Geoptimaliseerd voor transfermedia

Het bedrukken van kleding wordt een kosteneffectieve exercitie dankzij de nieuwe, lichte enkelvoudige transfermedia die zorgen voor een hoge dekkingsgraad van witte toner. Het innovatieve transfersysteem is snel, makkelijk en de set-upkosten zijn aanzienlijk lager dan bij andere digitale printtechnieken, zoals direct-to-garment. Dit doorbreekt de beperkingen van de enkelvoudige witte polyester afbeelding.

De Pro8432WT is geoptimaliseerd voor transfermediaprinting en maakt gebruik van speciale fuser- en tonertechnologie waarmee levendige kleuren met een hoge dekkingsgraad op textiel worden geprint die ook in de was goed blijven.

Specificaties Pro8432WT

•          Afdruksnelheid kleur: tot 35ppm

•          Printresolutie: 1.200x600dpi

•          Processorsnelheid: 800MHz

•          Papierinvoer: MPT 100 vel; eerste lade 300 vel

•          Geheugencapaciteit: 256MB RAM; maximaal 768MB RAM, optioneel 16GB SDHC Memory Card4

•          Netwerkaansluitingen: 10/100/1000 Base Ethernet, optioneel wireless LAN

•          Gewicht: 37kg

•          Afmetingen (HxBxD): 360 x 449 x 552mm

•          Max papiergewicht: 220gsm Tray, 256gsm MPT

•          Toner Cartridge Yield (kleur/wit): 10.000/4.500 pagina’s

Rate this post

Print Friendly