Unit4 Scenario Assurantie (voorheen Dias) biedt vanaf nu de OL Connect technologie voor flexibele automatisering van de interactieve multi-channel klantcommunicatie. Het uitgangspunt is hierbij ‘digital first’. De optionele module is volledig geïntegreerd met Scenario Assurantie, zowel voor de technische koppeling, operationeel als in het licentiemodel. Met OL Connect kunnen financieel intermediairs geautomatiseerd en toch ‘persoonlijk’ tegen lagere kosten efficiënter met hun klanten communiceren.

“Het OL Connect technologieplatform is op basis van open webtechnologie ontworpen voor verregaande integratie met ERP systemen als Scenario Assurantie”, aldus Joris van Leeuwen, General Manager bij Unit4. “Daarnaast had Objectif Lune al veel ervaring met een groot aantal intermediairs en verzekeraars als klanten. De volledige integratie en standaardisatie voor uitwisseling van gegevens en implementatie naar keuze, samen of zelf doen, geven de gebruikers een concurrentievoordeel in het ‘digital first’ tijdperk. In Objectif Lune hebben we dan ook een ideale partner gevonden om samen invulling te geven aan software innovatie en het bedienen van een gezamenlijke markt.”

“De klanten van Unit4 hebben door deze samenwerking een voorsprong, omdat de gezamenlijke expertise en innovatie wordt aangeboden via één aanspreekpunt”, aldus John Tubbing, Senior Software Consultant bij Objectif Lune Benelux. “Unit4 biedt ook een set standaardsjablonen zodat volmacht kantoren zelfstandig op basis daarvan hun klantcommunicatie processen kunnen optimaliseren.”

Ronald Helmerhorst, General Manager bij Objectif Lune Benelux: “We zijn dan ook erg blij met de keuze van Unit4 voor OL Connect waarmee Unit4 zich als innovator onderscheid van andere ERP leveranciers voor de assurantiemarkt. Voorheen was digitaal in plaats van papier vooral vanuit de kostengedachte. Vandaag eisen de klanten interactieve communicatie op hun smart device.”

Unit4 Scenario Assurantie (DIAS) biedt multi-channel klantcommunicatie oplossing van Objectif Lune
5 (100%) 1 vote

Print Friendly