Eindhoven, 8 mei 2017 – Voor het verwerken van grote volumes documenten kiest wehkamp voor de document composition-oplossing van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. Met HDC (Hyarchis Document Composition) is wehkamp in staat om efficiënt en eenvoudig rekeningoverzichten, facturen en brieven te personaliseren, beheren en op te stellen. Zo heeft de organisatie ook snel en efficiënt haar bestand met templates opgeschoond en de lay-out aangepast naar de huidige standaarden. HDC is in staat dagelijks tienduizenden geprinte documenten automatisch te verwerken. Online zijn dat er nog veel meer. Met de implementatie bespaart wehkamp tijd en kosten.

Luuk Mulder, projectleider bij wehkamp: “In onze nieuwe leverancier zochten we voornamelijk een echte partner. Uiteraard een specialist, maar ook een organisatie die buiten het vakgebied meedenkt en net zo pragmatisch ingesteld is als wij. Die partner hebben we gevonden in Hyarchis. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De service is uitmuntend en de implementatie verliep vlekkeloos en volgens plan.”

Helga Beltman, communicatiespecialist bij Lacent, zustermaatschappij van wehkamp en verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de financiële producten: “HDC werkt heel intuïtief, mede omdat de interface gebaseerd is op Office Word. Dat bespaart mij ontzettend veel tijd. Waar ik met het vorige systeem soms een halve dag kwijt was aan het aanpassen van een brief, doe ik dit met HDC in een klein half uurtje. Daarnaast genieten onze klanten nu van een moderne en overzichtelijke layout, van zowel de rekenoverzichten als de facturen.”

Serge Leclercq, account director bij Hyarchis: “We zijn trots dat we met zo’n groot Nederlands e-commercebedrijf een echt partnership hebben opgebouwd. Het is een groot compliment om te zien hoeveel efficiëntie en tijdwinst wehkamp heeft geboekt door de implementatie van ons product.”

Rate this post

Print Friendly