Canon Nederland N.V. mag zich opnieuw tot de beste werkgevers van Nederland rekenen. Dit werd gisteren bekendgemaakt door het Top Employers Institute, dat wereldwijd toonaangevende werkgevers identificeert en certificeert. Het is maar liefst het tiende opeenvolgende jaar dat Canon het certificaat Top Employer kreeg toegekend.

Het Top Employers Institute erkent bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, talent ontwikkelen op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

“Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich zowel persoonlijk als professioneel kunnen ontwikkelen. Ons onderzoek toont aan dat Canon Nederland een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en goede arbeidsomstandigheden biedt en een prettige werkomgeving waarin medewerkers volop de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen”, zegt Rutger Steyerberg, Country Manager Benelux van het Top Employers Institute.

“We zijn erg trots dat we opnieuw tot Top Employer zijn uitgeroepen, en dat maar liefst voor het tiende jaar op rij. Het is de ultieme erkenning van onze inspanningen op het gebied van goed werkgeverschap. Dit vormt een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie ‘Kyosei’, waarin samenwerken om continu te verbeteren centraal staat”, zegt Marlies Schepens, Human Resources Director van Canon Nederland N.V. “We hebben het afgelopen jaar veel aandacht besteed aan het optimaliseren van ons performance management proces en het verder verbeteren van onze learning & development programma’s. We krijgen daar veel positieve reacties op vanuit de organisatie en het doet me deugd dat het onderzoek van het Top Employers Institute bevestigt dat we op de goede weg zijn.”

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en over de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com.

Rate this post

Print Friendly