De functie
Als lid van het MT word je resultaatverantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van een efficiënt en effectief online data- en informatiesysteem in termen van inhoud, gebruik en visuele vormgeving. Dit systeem omvat verschillende, onderling te integreren databestanden en vormt een belangrijke bouwsteen voor de verdere internationale groei van de onderneming. Je analyseert de actuele stand van zaken, inventariseert functionele wensen en eisen, en komt op basis daarvan tot aanpassingen en verbeteringen die alle beschikbare informatie op een praktische manier toegankelijk en bruikbaar maken. De Technisch Adviseurs moeten het nieuwe systeem gaan ervaren als een praktische “toolbox” die hen daadwerkelijk versterkt in hun klantgerichte adviseurschap én in hun persoonlijke commerciële ontwikkeling. In deze functie word je ondersteund door een vijftal programmeurs – waar je leiding aan geeft – en door externe leveranciers.

Jouw profiel
Breed georiënteerde ICT’er op hbo-niveau, gespecialiseerd in functioneel ontwerp. Praktische kennis van CRM systemen, multimedia design, templates, dashboards, interfaces etc. Succesvolle ervaring met vergelijkbare werkzaamheden binnen een internationale, commerciële onderneming. Je spreekt en begrijpt de taal van de disciplines Marketing & Sales. Als persoon sta je bekend als zelfstandig, analytisch, creatief, pragmatisch èn resultaatgericht. Je bent bereid incidenteel te reizen en bent bij voorkeur woonachtig op redelijke reisafstand van het hoofdkantoor in Roosendaal.

Geboden
Interflon is een zeer succesvolle en internationaal sterk groeiende onderneming. De bedrijfscultuur is commercieel, prestatie gedreven, informeel en kent een platte organisatiestructuur met korte beslissingslijnen. Deze functie biedt veel zelfstandigheid en ruimte om je expertise breed in te zetten en verder te ontwikkelen. Nadat het nieuwe informatiesysteem succesvol is geïmplementeerd word je de initiator en kartrekker van andere ICT gerelateerde projecten zoals de verdere professionalisering van de website, de opzet van e-commerce en de ontwikkeling van Corporate e- Learning. Natuurlijk past bij deze functie een uitstekende beloning!

Interesse? Solliciteer ​direct hier. U vindt de vacature met de zoekterm ‘Interflon’ of ref.nr. 3510. Voor meer informatie belt u met Sam van Kampen, consultant bij Mercuri Urval, tel.nr. 040 – 266 98 00. Zie ook www.interflon.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Fulltime, Roosendaal, ICT, CRM, Manager.

Rate this post

Print Friendly