Docspro, A Canon Company, komt tot en met het einde van het jaar met superscherpe kortingen op de aanschaf van een Canon DR-6010, DR-G1100 en de DR-G1130. Is uw huidige documentscanner aan vervanging toe, heeft u een extra documentscanner nodig, of wilt u gaan beginnen met het digitaliseren van documenten? Neem dan contact op met Docspro om een documentscanner, inclusief 3 jaar onderhoud en installatie aan te schaffen tegen Canon DR-6010gereduceerde prijzen!

Een betrouwbare scanner en bijbehorende ondersteuning zijn essentieel voor het digitaliseren van documenten. Als u momenteel over een verouderde scanner beschikt en u uw verwerkingsproces nóg efficiënter wilt maken is het een goed idee om een nieuwe scanner aan te schaffen. Oudere scanners brengen vaak hogere kosten mee in onderhoud en energieverbruik. Deze extra kosten kunnen ertoe leiden dat u in de meeste gevallen beter kunt overstappen naar een nieuwer model met gunstigere servicekosten en energiezuinige LED lampen. De huidige generatie scanners zijn bovendien sneller, compacter en scannen in een steeds hogere kwaliteit.

Bij aanschaf van de bundel (scanner, 3 jaar onderhoud, installatie) heeft u de keuze uit twee verschillende soorten onderhoudscontracten, zodat u kan bepalen welk type onderhoud het best bij uw organisatie past. Deze actie loopt tot en met 31 december 2016, dus wees er snel bij en neem contact op met Docspro!

Rate this post

Print Friendly