Het op Microsoft Azure gebouwde applicatieplatform 20/20 Backbone is op exclusieve uitnodiging van Microsoft deelnemer geworden van de Microsoft Enterprise Cloud Alliance. Het doel van de strategische samenwerking is om de naamsbekendheid en business van 20/20 Backbone te stimuleren.

Door de alliantie krijgt 20/20 Backbone toegang tot de uitgebreide kennis en ervaring van Microsoft over de markt en de Azure technologie. 20/20 Backbone mag onder andere met voorrang deelnemen in Microsoft events, krijgt een plaats in de nieuwe Enterprise Cloud Marketplace en krijgt hulp om te landen in de Microsoft Azure markt.

Naast ondersteuning op het vlak van marketing-, sales- en PR-activiteiten is er ook een directe lijn met Microsoft Enterprise en Cloud team voor technische ondersteuning, wat onder andere betekent dat 20/20 Backbone altijd op de hoogte zal blijven van de nieuwste technologische innovaties.

Harm Poelen, founder van 20/20 vision Software, de makers van het applicatieplatform, zegt het volgende over de alliantie: “De samenwerking tussen 20/20 Backbone en Microsoft gaat ervoor zorgen dat ons applicatieplatform sterker in de markt komt te staan. Aan beide kanten bestaat de ambitie om 20/20 Backbone te showcasen aan de wereld als een geavanceerde oplossing die gebruik maakt van de beste technologie. Met name de diepe integratie met Microsoft Azure als een Platform-as-a-Service zorgt voor verbondenheid en versterking van de strategieën van beider organisaties. Via de alliantie willen we meer ruchtbaarheid geven aan de mogelijkheden welke 20/20 Backbone biedt voor het supersnel ontwikkelen van transactionele workflow applicaties in de cloud. Klanten helpen te excelleren en hun impact op hun markt te vergroten is ons doel. Ik kijk enorm uit naar deze samenwerking

Rate this post

Print Friendly