Het St. Antonius Ziekenhuis heeft een zesjarige overeenkomst gesloten met Sharp Electronics Benelux voor het leveren van de volledige printdienstverlening van het  St. Antonius Ziekenhuis voor de locaties in Utrecht en Nieuwegein. Het contract omvat onder meer de levering, inrichting en het onderhoud van bijna zeshonderd printers en multifunctionals. Hiermee levert Sharp een bijdrage aan de verdere professionalisering van de dienstverlening voor de ziekenhuismedewerkers.

Het St. Antonius kiest voor Sharp nadat het in de voorgaande vijf jaar ook al met het bedrijf samenwerkte. Peter Hoorn, Director Business Systems Benelux bij Sharp Electronics Benelux bv.: “Sharp is erg enthousiast over de samenwerking met het St. Antonius. Organisaties zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om kosten te besparen en bedrijfsprocessen veilig en efficiënt in te richten. Sharp wil hier graag aan bijdragen door aan het St. Antonius een totaaloplossing te bieden op het gebied van printen, scannen en kopiëren. Dat het St. Antonius wederom voor ons kiest met een langdurig contract, getuigt van veel vertrouwen in onze organisatie.”

Het St. Antonius is een opleidingsziekenhuis waar vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Landelijk staat het St. Antonius bekend om zijn expertise op gebied van hart-, vaat-, longziekten en kanker. Er worden veel artsen en verpleegkundigen opgeleid en wetenschappelijk onderzoek staat hoog in het vaandel. Het St. Antonius is in januari 2016 juridisch gefuseerd met het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en biedt daarmee gezamenlijke zorg op de ziekenhuislocaties Utrecht, Nieuwegein, Woerden en de poliklinieken Overvecht, Houten, Leidsche Rijn en Mijdrecht.

Rate this post

Print Friendly