Onlangs heeft Perfekt Print Boxtel, PPB , te Boxtel een W+D, voormalig Buhrs ITM, BB300 couverteersysteem geinstalleerd. Dit BB300 couverteersysteem is de vervanger van een machine die een jaar geleden nieuw was aangekocht en welke niet voldeed aan de geschetste specificaties.

Nadat AMS zich meerdere keren zeer flexibel heeft opgesteld met het beschikbaar stellen van een systeem voor het alsnog kunnen verwerken van onze productie en daarbij heeft meegedacht aan een oplossing van ons probleem, was de keus zeer eenvoudig, aldus Jeroen van de Loo van PPB. “Dit BB300 couverteersysteem geeft ons de kans verder te groeien.”

“Het systeem is uitgerust met verschillende toevoerstations en met een enkelbladfeeder, ook wel transactioneel kanaal genaamd, compleet met 4 leescamera´s ,voor lezing 2D code’s, die overal in het systeem te plaatsen zijn. Door de closed-loop verwerking is de datastroom in de verwerking binnen PPB sluitend. Het matchen van verschillende documenten is nu ook een garantie. Inmiddels is het BB300 systeem een paar maanden tot volle tevredenheid door ons in gebruik”, besluit Jeroen van de Loo.

Rate this post

Print Friendly