Simian, het productiebedrijf van Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone, heeft onlangs in korte tijd vijf nieuwe Horizon finishing systemen geïnstalleerd. “Die systemen staan in ons nieuwe pand in Westerbroek”, zegt productiemanager Sander Mulder. “Behalve in een veel groter pand van 7.000 m², hebben we ook in nieuwe machines geïnvesteerd om ons logistieke proces verder te optimaliseren.

De nieuwe Horizon systemen maken deel uit van dat investeringsprogramma van meer dan meer dan 5 miljoen euro. We hebben bewust voor het merk Horizon gekozen, omdat het zeer gebruikersvriendelijke en eenvoudig te bedienen afwerkingssystemen zijn. Iedereen op de productievloer kan er mee over weg. Dat geeft een enorme flexibiliteit.

Wij hebben bij de inrichting van onze afdelingen goed geluisterd naar de vakmensen van Amstel Graphics. Zij hebben veel ervaring. In veel grafische productiebedrijven wordt met Horizon gewerkt. Die kennis kwam ons goed van pas. De specialisten van Amstel Graphics hebben goed meegedacht en kwamen met praktische oplossingen. Daar houden wij van”.

Rate this post

Print Friendly