Xafax is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier van document- en betaaloplossingen voor het onderwijs, bibliotheken, overheid, zorg en bedrijven.

Xafax is gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en beheren van innovatieve producten en diensten op het gebied van printen en betalen.

Betrouwbare partner
Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige documentoplossing of een geïntegreerd totaalsysteem, met Xafax bent u verzekerd van een flexibele en efficiënte oplossing. Een betrouwbare partner die adviseert, ontwerpt, implementeert en continue goede service verleent.

Klantgerichte innovatie
Uw wensen staan bij ons centraal. Onze dienstverlening kenmerkt zich door klantgerichte innovatie en service. Wij denken met u mee over de beste  oplossing. Eén die u gebruiksgemak, efficiency en een flinke besparing oplevert.

Document Solutions
Elk bedrijf wil slim omgaan met documentprocessen. Efficiënt werken bespaart u tijd en geld. Xafax heeft de kennis en oplossingen in huis om elke organisatie ‘Document Sharp’ te maken.

Onze producten  

 1. Accountingsysteem
  Xafax biedt Pcounter en PaperCut: de ideale (cloud) oplossing voor registratie, verrekening, rapportage en kostenbeheer van printopdrachten, kopieën en scans.
 2. Follow Me en beveiligd printen
  Follow Me is een slimme oplossing waarmee gebruikers hun print of kopie bij iedere printer of multifunctional kunnen ophalen, ongeacht de locaties. Elke print kan bovendien eenvoudig beschermd worden met beveiligd printen. Zo kunt u vertrouwelijke documenten veilig printen.
 3. Mobiel en cloud printen
  Xafax levert met EveryonePrint een toegankelijke printoplossing voor mobiel en cloud printen. EveryonePrint betekent printen vanaf iedere plek, zonder installatie van speciale drivers of software. EveryonePrint is de ideale oplossing om altijd en overal te kunnen printen vanaf laptop, tablet of smartphone. Zie www.mobielprinten.nl
 4. Multifunctionals en Big Pads
  Als Excellence partner van Sharp biedt Xafax u krachtige en strak vormgegeven apparatuur aan. De serie Multifunctionele Printers is gebruiksvriendelijk en energie-efficiënt. Welke u ook kiest, u bent verzekerd van hoge productiviteit en een soepele workflow. De interactieve touch-displays van Sharp zijn echte eyecatchers in uw organisatie. Of u ze wilt gebruiken voor een vergadering, training of receptie, de Big Pads van Sharp passen in elke omgeving.
 5. Xafax NetPay
  Xafax NetPay® is een universele cashless betaaloplossing voor optimaal betaalgemak. NetPay werkt met een E-wallet. Vanuit deze digitale portemonnee betalen gebruikers cashless bij alle faciliteiten in uw organisatie zoals multifunctionals, de kassa en snoep-, koffie- en frisdrankautomaten.
 6. Betaald printen met alle accountingpakketten
  Xafax heeft de betaalfunctionaliteit van Equitrac, PaperCut, Pcounter en uniFLOW en Ysoft SafeQ geïntegreerd in NetPay. Met deze koppeling wordt tegemoetgekomen aan een grote wens van onderwijsinstellingen. Studenten kunnen nu met één betaalmethode betalen voor een kop koffie, broodje én een print of kopie. Dat is het gemak van NetPay: een volledig geïntegreerde betaaloplossing.

Contactgegevens
Xafax Nederland
Berenkoog 13
1822 BH Alkmaar

Postbus 107
1800 AC Alkmaar
Tel: 072-566 7400
www.xafax.nl

Xafax – oplossingen voor printen en betalen
4.6 (92%) 5 votes

Print Friendly