Inventive Designers, het bedrijf achter de Customer Communications Management software Scriptura Engage, maakte onlangs bekend dat het Jim Verbist heeft aangeworven als nieuwe Professional Services Manager. Verbist zal verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het professional services team, om zo ook het groeiende klantenbestand van het bedrijf te ondersteunen. 

Onberispelijke klantervaring

Jim’s aanwerving sluit naadloos aan met Scriptura Engage’s plannen om, naast het verkopen van haar software, voortaan ook de implementatie te verzorgen. “Zijn kennis en ervaring zullen de verdere groei en schaalbaarheid van Scriptura Engage enorm ten goede komen,” stelt CEO Klaas Bals. “Het continu verbeteren van de klantervaring is voor ons een absolute prioriteit. Zeker omdat we merken dat Scriptura Engage steeds meer betrokken is bij de belangrijkste applicaties van een organisatie. Verder ben ik er ook van overtuigd dat Jim zal zorgen voor een betere afstemming tussen de klantbehoeften en onze oplossingen.”

Nieuwe professionalisering en positionering

Jim Verbist mag terugblikken op meer dan 15 jaar ervaring met projectmanagement, service delivery management, project portfolio management en people management. Voorheen bekleedde hij al functies als Business Unit Manager Productivity Solutions en als Knowledge Manager Technology & Innovation bij Tobania, waar hij meebouwde aan toekomstbestendige applicatiestructuren binnen de Digital Business Solutions afdeling.

“Ik kijk er erg naar uit om de klantrelaties te verstevigen,” zegt Verbist. “Naast het leiden van ons professioneel team van product consultants, geloof ik dat ik de projectmanagementafdeling doelgericht kan schalen. Op die manier zal het ook gewoon meer professioneel te werk kunnen gaan. In de nabije toekomst zal ik ook nog meehelpen met de nieuwe positionering van de organisatie, namelijk als SaaS-bedrijf (Software as a Service).”

Rate this post

Print Friendly