Als onderdeel van de aanhoudende focus op betere dienstverlening aan klanten en ter vergroting van het marktaandeel in de zakelijke markt voor scannen op hoge snelheid, heeft Kodak Alaris de afdeling Integrated Document Solutions – Capturing Systems Germany (IDS-CSG) van Swiss Post Solutions (SPS) overgenomen. De overname, die sinds 11 januari een feit is, betekent een belangrijke stap voor Kodak Alaris, omdat hiermee de strategie voor het uitrollen van meer oplossingen wordt bewerkstelligd en de capaciteit toeneemt om in Europa ibml-scanners te gaan verkopen.

Deze verandering betekent dat de medewerkers van SPS worden ondergebracht bij de afdeling Information Management van Kodak Alaris. Bestaande klanten van SPS zullen aan het klantenbestand van Kodak Alaris voor Input Management Solutions worden toegevoegd. Deze oplossingen bestaan uit sterk geautomatiseerde processen voor het digitaliseren, vastleggen en elektronisch verwerken van papieren documenten.

Met de komst van hooggekwalificeerde managers, consultants en technici met expertise op het gebied van hoogvolume documentscanners neemt de kennis van Kodak Alaris sterk toe.

De overname is inclusief servicecontracten ter waarde van enkele miljoenen per jaar voor Kodak Alaris.

“Deze overname is een geweldig voorbeeld van onze volharding om verder te groeien en te investeren in het EAMER-gebied,” aldus Erwin Schwarzl, Managing Director binnen Kodak Alaris Information Management voor de regio Europa, Afrika, en het Midden-Oosten. “Oplossingen voor het vastleggen van documenten worden steeds belangrijker. Dankzij de overname hebben we nu een uitstekende nieuwe kans om met partners samen te werken om oplossingen te leveren voor de meest veeleisende projecten op het gebied van informatiebeheer.”

Over de Information Management Division van Kodak Alaris

Kodak Alaris is een nieuw bedrijf met als motto ‘we kunnen altijd een betere manier vinden’. Onze Information Management afdeling helpt organisaties bij het vastleggen van content dat afkomstig is van digitale bronnen, bij het bieden van inzichten en het leveren van de juiste informatie op de juiste plaats en het juiste tijdstip voor betere bedrijfsresultaten. Ons portfolio omvat bekroonde documentscanners, een wereldwijd service- en supportteam en software die informatie vastleggen en op intelligente wijze beheren. Voor kleine kantoren en grootschalige organisaties bieden wij nieuwe manieren om processen te automatiseren, klantinteracties te verbeteren en slimmere bedrijfsbeslissingen te nemen.

Rate this post

Print Friendly