Profiel

Wat in 2010 begon als een idee om het vakgebied van outputmanagement meer onder de aandacht te brengen, is uitgegroeid tot een zeer door onze studenten en opdrachtgevers gewaardeerde opleiding. We merken dat er veel behoefte is aan kennis en ervaringen rondom het inrichten van een outputmanagementarchitectuur – zeker gezien de veranderingen op het gebied van (klant)communicatie, wet- en regelgeving en techniek. Verscheidende organisaties hebben in de afgelopen twee jaar op deze manier een strategie opgesteld en zijn nu bezig met de uitwerking ervan.

Het vakgebied van document-, communicate- en informatielogistiek is echter veel breder dan outputmanagement en ook erg in beweging. Ook een vakgebied waar in Nederland en België geen fatsoenlijke en vooral ook op de praktijk gerichte opleiding voor te volgen was. Daarom is in mei 2013 het bedrijf Disceru opgericht, waarin het EOMS-collectief is opgegaan. De hoofddoelstelling van Disceru is om kennis en praktijkervaring op het gebied van document-, communicatie- en informatielogistiek te delen. Niet alleen via onze opleidingen, maar ook door specifiek op dit vakgebied gerichte masterclasses en presentaties.

Disceru zorgt voor kennisdeling en deelt praktijkervaring waarmee u in staat bent om bij te blijven bij de ontwikkelingen in dit vakgebied.

Contactgegevens

website: Disceru

Disceru BV
Nieuwe Haven 39
3291 GA STRIJEN
M: info@disceru.nl

Rate this post

Print Friendly