AtéCé heeft SMG Groep begeleidt bij het behalen van het Fogra PSO ISO 12647-2 certificaat. Dit is een certificaat van het onafhankelijke Duitse keuringsinstituut Fogra en wordt internationaal erkend als dé standaard voor voorspelbaar drukresultaat.

Frank Bruin van AtéCé heeft namens Fogra SMG Groep gecertificeerd. ‘Wij zijn al geruime tijd in het bezit van deze norm voor gestandaardiseerd drukken’, zegt algemeen directeur Arend Hartlief. ‘Dit keer hebben we er voor gekozen het hele traject van begeleiding en opleiding tot en met het certificeren door AtéCé uit te laten voeren. We doen al heel lang zaken met elkaar en kennen elkaar door en door. AtéCé levert nagenoeg al onze grafische verbruiksmaterialen. Bovendien drukken we hier op Komori drukpersen en ook daar hebben we zakelijke contacten.

De reden om onze PSO ISO 12647-2 ook bij AtéCé te doen is simpel een kwestie van vertrouwen in het vakmanschap. Dat vertrouwen heeft AtéCé in dit traject volledig waar gemaakt. Onze specialisten hebben veel geleerd en zijn in staat om nog voorspelbaarder te drukken en daar gaat het uiteindelijk om. Bij SMG staan we altijd open voor kwaliteitsverbetering’.

Rate this post

Print Friendly