geheim POD

Breukelen, 18 mei 2015Xerox organiseert op donderdag 4 juni de bijeenkomst ‘Lean in de grafimediabranche’. Tijdens deze bijeenkomst krijgen grafische ondernemers de unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van Nederlands grootste en efficiëntste Print On Demand (POD) fabriek, Gigaprint in Almere. Gigaprint toont met nieuwe apparatuur, slimme automatisering, lean manufacturing technieken en gedreven en creatief ondernemerschap aan hoe zij zorgen voor loyale en tevreden klanten.

Tijdens de bijeenkomst staan lean manufacturing, lean grafimedia en lean digitaal centraal. Daarnaast onthult Gigaprint het geheim achter de grootste POD fabriek in Nederland. Zo wordt antwoord gegeven op de vraag hoe Gigaprint meer dan 70.000 drukwerkopdrachten met zeer kritische doorlooptijden en slechts twintig medewerkers op tijd en compleet afgewerkt kan opleveren. Ook geeft de organisatie inzicht in hoe zij in staat zijn deze hoeveelheid verschillende drukwerkopdrachten op verschillende manieren efficiënt te kunnen afdrukken en afwerken.

Xerox Global Premier Partner Netwerk
De Nederlandse leden van het Xerox Global Premier Partner Netwerk (XGPPN) zullen ook aanwezig zijn bij de bijeenkomst. Bezoekers krijgen tijdens de afsluitende borrel de gelegenheid om te netwerken met deze pioniers in digitale drukwerkactiviteiten.

Agenda

 • 14.30 uur Start bijeenkomst
 • 15.00 uur Wat is lean manufacturing? En waarom is het zo belangrijk voor ieder productieproces? – Robert Odink,

  Managing Director Cornerstone Management Consultancy Ltd.

 • 15.30 uur Lean grafimedia: het vermogen om ‘meer te bereiken met minder’ – Tobias op den Brouw,

  bedrijfsadviseur Dienstencentrum

 • 16.00 uur Lean digitaal produceren van drukwerk begint met Xerox FreeFlow Core en XMPie Storeflow – Norbert Wassink, software specialist Xerox Nederland B.V.
 • 16.30 uur Hoe heeft Gigaprint lean manufacturing ingevuld? – Henk Wijmans, directeur/eigenaar Gigaprint
 • 16.50 uur Rondleiding door POD fabriek in bedrijf
 • 17.30 uur Zelf automatiseren of (tijdelijk) uitbesteden? presentatie white label concept – Henk Wijmans,

  directeur/eigenaar Gigaprint

 • 18.00 uur Netwerkborrel
 • Aanmelden en locatie
  De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 juni in de Gigaprint fabriek, Xenonstraat 1, 1362 GD te Almere. Registeren kan kosteloos via: http://xrx.sm/registreren.

  Rate this post

  Print Friendly