Contactgegevens

Inepro BV
Pondweg 7
2153 PK Nieuw-Vennep
Website: www.inepro.com
E-mail: info@inepro.com
Telefoon: +31 (0) 252 744 044

Inepro is de innovatieve, toonaangevende leverancier van DocuPRO. Deze volledige documentaccount oplossing inclusief betaalsysteem reguleert, reduceert en optimaliseert de documentstroom binnen iedere organisatie.

Profiel

Inepro is een innovatieve, toonaangevende leverancier van complete betaal- en registratiesystemen op het gebied van facilitaire zaken. De volledige, in eigen huis ontwikkelde, software is modulair inzetbaar. Eén van deze modules is DocuPRO, een volledige document account oplossing inclusief betaalsysteem. DocuPRO reguleert, reduceert en optimaliseert de documentstroom binnen uw organisatie.

DocuPRO zorgt voor maximale veiligheid voor uw documenten. Zo worden printopdrachten pas geprint als de gebruiker zich bij het apparaat identificeert. Dit verhoogt de veiligheid en voorkomt onnodige afdrukken. Indien een centraal gepositioneerde Multi Functionele Printer (MFP) niet beschikbaar is, kan de gebruiker van DocuPRO eenvoudig uitwijken naar een alternatieve printer, zonder dat de printopdracht opnieuw dient te worden verstuurd (Follow Me&You). Dit zorgt voor flexibiliteit en maximale beschikbaarheid van het printerpark.

Door het efficiënt beheren van uw printerpark kunt u aanzienlijk besparen op papier, toner, onderhoud, elektriciteit en ontlast u het milieu. Naast het reduceren van deze printkosten biedt DocuPRO ook de mogelijkheid om gebruikers te laten betalen voor afdrukken. Op die manier zet DocuPRO uw printkosten om in inkomsten. DocuPRO kan worden ingezet in omgevingen van iedere grootte.

Met Inepro heeft u slechts één leverancier nodig voor het management van alle facilitaire processen. Het is Inepro’s ambitie om uw organisatie met onze producten veiliger en efficiënter te maken en u tijd, geld, energie en zorgen te besparen. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op het verwezenlijken van úw ambities.

Software oplossingen van Inepro

DocuPRO
De document accounting software van Inepro reguleert, reduceert en optimaliseert de documentstroom binnen uw bedrijf.DocuPRO zorgt voor maximale veiligheid voor uw documenten. Zo worden printopdrachten pas vrijgegeven als de gebruiker zich bij de printer identificeert. Dit verhoogt de veiligheid en voorkomt onnodige afdrukken. Indien een centraal gepositioneerde MFP niet beschikbaar is, kan de DocuPRO-gebruiker eenvoudig uitwijken naar een alternatieve printer, zonder dat de printopdracht opnieuw dient te worden verstuurd (Follow Me&You). Dit zorgt voor flexibiliteit en maximale beschikbaarheid van het printerpark.

PrintMyDoc
PrintMyDoc biedt uw gebruikers de mogelijkheid om, al dan niet tegen betaling, eenvoudig te printen op uw locatie vanaf hun eigen laptop, tablet of smartphone. Met PrintMyDoc kan iedereen printopdrachten versturen vanaf elk mobiel apparaat zonder installatie van drivers of zich te moeten inloggen op een lokaal netwerk.

Na het versturen van de opdracht, kan deze bij elke PrintMyDoc locatie (PrintSpot) afgedrukt worden. De gebruiker betaalt geheel zelfstandig bij de PrintMyDoc box naast de printer op uw locatie, waarna de opdracht automatisch wordt afgedrukt.

DocuPRO Embedded Clients
Voor Konica Minolta, Ricoh en Xerox
De DocuPRO embedded client is een op software gebaseerde grafische gebruikersinterface, die draait op multifunctionele printers (MFP’s).

De softwareapplicatie zorgt voor optimaal bediengemak voor afdrukken, kopiëren en scannen en de intuïtieve interface van de DocuPRO embedded cliënt biedt een vereenvoudigde gebruikerservaring. Middels handmatige login bij het touch screen van de MFP, via een vingerafdruk op de vingerafdruk scanner of met een kaart bij een kaartlezer vindt gebruikersauthenticatie plaats. Deze uitgebreide ID-mogelijkheden versterken de beveiliging van printopdrachten (secure release) en de Follow Me&You functionaliteit over de gehele vloot van geïnstalleerde apparaten.

Hardware oplossingen van Inepro

PayCon Touch Mini Console MFP
De PayCon Touch Mini Console MFP (PTC20x) is geschikt voor ieder merk en type Multi Functionele Printer (MFP). De kaartlezer is ingebouwd in een fraai vormgegeven console. De PTC20x wordt middels de ethernetaansluiting verbonden met de DocuPRO software.

Nadat een gebruiker zich met zijn kaart bij de PTM20 kaartlezer heeft geïdentificeerd, worden de opdrachten afgedrukt. Zo wordt onnodig printen voorkomen alsmede de kans dat vertrouwelijke informatie in handen valt van derden. Het 3” touch screen toont alle nodige informatie zoals het (resterende) gebruikerstegoed. De PTC20x is verkrijgbaar met twee verschillende kaartlezers. De Multi ondersteunt alle kaarttechnologieën in het 13.56MHz bereik, de Omni zowel alle technologieën in het
13.56MHz als het 125kHz bereik

PayCon Touch Mini MFP
De PayCon Touch Mini MFP (PTM20x) is geschikt voor koppeling met ieder merk en type Multi Functionele Printer (MFP). De terminal kan worden bevestigd aan de MFP met een speciale beugel. De PTM20x wordt middels de ethernetaansluiting verbonden met de DocuPRO software.

Nadat een gebruiker zich met zijn kaart bij de PTM20 kaartlezer heeft geïdentificeerd, worden de opdrachten afgedrukt. Zo wordt onnodig printen voorkomen alsmede de kans dat vertrouwelijke informatie in handen valt van derden. De PTM20x is verkrijgbaar met twee verschillende kaartlezers. De Multi ondersteunt alle kaarttechnologieën in het 13.56MHz bereik, de Omni zowel alle technologieën in het 13.56MHz als het 125kHz bereik.

MFP RFID Reader
De MFP RFID Reader (MCR) is een kaartlezer speciaal voor Multi Functionele Printers (MFP). De kaartlezer is bevestigd aan een MFP en verbonden met de embedded DocuPRO software op de MFP.

Nadat een gebruiker zich met zijn kaart bij de MCR heeft geïdentificeerd, worden de opdrachten afgedrukt. Zo wordt onnodig printen voorkomen alsmede dat vertrouwelijke informatie in handen valt van derden. De MCR is verkrijgbaar met twee verschillende kaartlezers, elk in een USB- en een TCP/IP-variant en in twee verschillende kleuren.

Desktop RFID Reader
De Desktop RFID Reader (DCR) is een kaartlezer die direct gekoppeld kan worden aan een kassa, laptop of pc. Zo kunnen kaarten eenvoudig en snel uitgelezen of geprogrammeerd worden. De DCR is verkrijgbaar met twee verschillende kaartlezers. De Multi ondersteunt alle kaarttechnologieën in het 13.56MHz bereik, de Omni zowel alle technologieën in het 13.56MHz als het 125kHz bereik. Op die manier kunnen er zonder problemen meerdere standaarden binnen één organisatie naast elkaar bestaan. De DCR is verkrijgbaar als USB- en TCP/IPvariant en als OEM versie die ingebouwd kan worden in apparaten.

Rate this post

Print Friendly