HP introduceert dit jaar zijn revolutionaire en innovatieve large-format printing technology PWA (PageWide Array). Deze nieuwe technologie werkt met één statische printkop (40 inch), samengesteld uit acht afzonderlijk geschakelde printkoppen. Dankzij deze technologie wordt er zonder bewegende printkop geprint en schuift alleen het papier onder de printkop door. Hierdoor worden er spectaculaire printsnelheden bereikt. Daarnaast maakt de HP Pagewide Technology gebruik van nieuw ontwikkelde gepigmenteerde inkten, die zorgen voor nog meer lichtvastheid, watervastheid en supersnelle droogtijd.

De HP Pagewide Technology- printers zijn ontworpen voor o.a. repro’s en copyshops en alle bedrijven met behoefte aan kwalitatief grootformaat printing. Door de brede lin-up die HP introduceert zal deze technology voor zowel grote als kleine bedrijven een uitkomst bieden. Dankzij de gepigmenteerde inkttechnologie is de nieuwe printer ook in te zetten voor posterprinting in de retailmarkt, maar ook voor drukkerijen die digitale oplages willen maken.

Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de klanten substantieel op hun gebruikskosten kunnen besparen en voor kleurenprint evenveel betalen als een monoprint. Het is niet alleen de printsnelheid en de lage inktkosten per m2 die deze nieuwe printer uniek maakt, ook de bijbehorende besturingssoftware van HP ism Adobe, Designjet Smart Stream-software, helpt klanten om de printingworkflow te optimaliseren en de werkvoorbereidingstijd met meer dan de helft te verminderen.

De nieuwe grootformaat printers van HP met De HP Pagewide Technology blinken uit in besparingen op gebruikskosten, ruimte en printtijd.

Gebruik onderstaande advertentie om meer informatie te ontvangen over deze nieuwe technologie:
ADVERTENTIE

Rate this post

Print Friendly