Het vakgebied van inputmanagement is sterk in beweging. We worden allen geconfronteerd met de enorme veranderingen in de communicatie tussen klant en organisatie. Papier neemt af, maar e-mail, elektronische formulieren en SmartPhone apps voor interactie nemen rap toe. Daarmee verandert ook de wijze waarop wij allen de verwerking van inkomende fysieke of digitale documenten anders en meer strategisch willen inzetten voor het bedrijf. Het wordt door de dynamiek van het vakgebied steeds lastiger om bij te blijven bij al die ontwikkelingen. En hoe wordt dit toegepast en geïntegreerd in het EIMS- landschap? Disceru helpt u daarbij met de leergang: Enterprise Input Management Solutions (EIMS).

Doel van de leergang

Het doel van de leergang is dat cursisten na de gevolgde modules een goed overzicht hebben van een complete EIMS-oplossing en deze kunnen toepassen in hun eigen praktijksituatie.

De leergang introduceert een architectuurmodel waarmee het hele proces, van ontvangst van de post (of elektronische data/documenten) tot en met de archivering en de koppeling met het bedrijfsproces, wordt afgedekt.

Per module krijgen de deelnemers vervolgens inzicht in de verschillende aspecten van hardware (scanning), capture software platformen en specifieke EIM en DMR toepassingen zoals documentclassificatie, factuurverwerking en substitutie.

Tijdsbesteding

Gedurende 5 dagen wordt in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten. De frequentie van de dagen is eens per 2 à 3 weken.

Meer informatie en inschrijven

Rate this post

Print Friendly