LANDER werk & participatie heeft onlangs Corsa/Contract geïmplementeerd, zo maakt BCT vandaag bekend. Met deze oplossing voor contractmanagement voorziet BCT, leverancier op het gebied van Enterprise Information Management, LANDER van een slimme softwaretool waarmee de organisatie eenvoudig alle contracten kan digitaliseren en beheren. Daardoor is het mogelijk de inkoopprocessen verder te optimaliseren en onverwachte kosten te voorkomen.

LANDER, een organisatie die bemiddelt in passend werk en participatiemogelijkheden voor arbeidsgehandicapten en langdurig werkzoekenden in de regio Rivierenland, begon haar digitaliseringstraject met de invoering van BCT’s Invoice-oplossing. Marco Niemeyer, projectleider bij LANDER: “Dat onze keuze nu wederom op BCT valt, ligt voor de hand. Wij werken al enige tijd met de factuurverwerkingsoplossing van BCT. Dankzij de implementatie van digitaal contractmanagement koppelen we nu onze inkoopfacturen aan de contracten die we met onze leveranciers hebben afgesloten.”

Met digitaal contractmanagement zet LANDER de logische volgende stap in het digitaliseringsproces. Niemeyer: “Dankzij deze digitaliseringsslag zijn onze contracten nu snel beschikbaar en eenvoudig te beheren. En we hebben ook onze financiële verplichtingen beter in beeld. Dit is voor ons belangrijk, want de impact hiervan op onze budgetten is essentieel voor het bepalen en sturen van ons inkoopbeleid.”

John Leeuwen, accountmanager bij BCT: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met LANDER. Organisaties zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om kosten te besparen en bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. BCT wil hier graag aan bijdragen door met LANDER een digitaliseringsslag te maken in de Sourcing2Pay-keten. LANDER krijgt nu meer grip op de contracten doordat de organisatie meer inzicht heeft in de kosten en verplichtingen binnen de contracten. Zo is de organisatie beter in staat contracten proactief te beheren, wat wil zeggen dat ze deze tijdig kunnen beëindigen of verlengen om onverwachte kosten te vermijden. De koppeling van de contracten aan de inkoopfacturen betekent dat het veel eenvoudiger wordt voor LANDER om binnenkomende facturen te toetsen aan bestaande contracten.”

BCT is één van de grootste spelers op de Europese markt voor Enterprise Information Management. Het bedrijf heeft bijna dertig jaar aan specialistische kennis aangewend om organisaties te helpen hun Sourcing2Pay-keten te digitaliseren en te integreren, zodat zij meer grip krijgen op hun inkoop, contractbeheer, bestellingen en factuurafhandeling. Ook LANDER ziet veel voordelen in het digitaliseren van de gehele financiële keten: “Digitaal werken biedt ons veel mogelijkheden. De volgende stap waar we al aan denken, is het stroomlijnen van onze verkoopcontracten”, besluit Niemeyer.

Rate this post

Print Friendly