Breukelen, 4 juni 2014 –  OSN Nederland BV, expert op het gebied van levering en onderhoud van multifunctionele printers (MFP’s), gaat de samenwerking aan met Xerox. OSN werkt door heel Nederland en biedt een totaalconcept waarbij de belangrijkste strategie groei in printing is. Als nieuwe partner zal OSN haar klanten het complete portfolio van Xerox voor de kantoormarkt gaan aanbieden. Naast de levering van de printapparatuur zal OSN zich toeleggen op het implementeren van workflow-toepassingen gebruikmakend van het Xerox portfolio, zoals Connectkey.

Met deze samenwerking vergroot OSN haar aanbod op het gebied van printoplossingen en is zij in staat haar klanten een nog completer totaalconcept aan te bieden. Voor Xerox betekent de overeenkomst de volgende stap in de channelstrategie en een versteviging van haar positie in de markt.

Thijs Bosman, commercieel directeur van OSN Nederland BV: “OSN heeft de afgelopen jaren, samen met haar moederorganisatie Scholten Awater, gewerkt aan verdere groei binnen het marktgebied documentmanagement. Met de komst van de Xerox proposities zullen wij nog daadkrachtiger onze multi-brand strategie verder kunnen ontplooien.”

“Wij hebben als doel het MKB steeds beter te bedienen en dat is alleen mogelijk met behulp van een professioneel landelijk dekkend partnernetwerk, met partners die bewezen toegevoegde waarde bieden”, aldus Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group bij Xerox.“Wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden met onze producten, of het nu gaat om printers of oplossingen, zodat zij hun klanten kunnen helpen beter te ondernemen. Het partnership van OSN sluit hier naadloos op aan.”

Rate this post

Print Friendly