Heemskerk, 21 maart 2014 — All Mailing Solutions heeft een Buhrs sealsysteem en een couverteersysteem geleverd aan MailService in Groningen, Nederland. In beide gevallen betreft het gebruikte systemen welke, na enkele specifieke aanpassingen, precies aan de wensen en eisen voldoen die bij MailService Groningen speelden. All Mailing Solutions uit Heemskerk is gespecialiseerd in de verkoop van en technische serviceverlening voor couverteersystemen en sealsystemen.

“Wij waren in onze specifieke situatie snel op zoek naar zowel een sealsysteem alswel een couverteersysteem”, zegt Ron Bolink, directeur MailService Groningen. “All Mailing Solutions heeft beide soorten systemen in het leveringsprogramma en heeft tevens laten blijken dat er veel mogelijk is op het gebied van de daadwerkelijke aanschaf. Wij hebben samen met All Mailing Solutions een constructie kunnen bedenken en overeenkomen die ons in staat stelt al onze verwerkingsafspraken probleemloos na te komen. Zo was een zeer snelle levering, installatie en instructie van beide systemen een noodzaak. All Mailing Solutions heeft bewezen snel en adequaat te kunnen schakelen.”

 

Volgens Timo van der Ploeg, van All Mailing Solutions, is deze investering een goed voorbeeld van ´Premium Used Systems`, zoals wij dat noemen. “De naam is niet het belangrijkste, de prijs wel. En de service die wij voor jong gebruikte systemen bieden, is minimaal hetzelfde als voor nieuwe systemen.”

 

Rate this post

Print Friendly