Naarden, 23 mei 2013 – Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) kondigt aan dat het door het in Europa gevestigde onderzoeksbureau Quocirca opnieuw is verkozen tot leider in managed print services (MPS).

In het rapport van de analisten – Managed Print Services, 2013 – behaalde Lexmark de hoogst mogelijke scores voor onder andere MPS-strategie, geografische reikwijdte, workflow van documenten en ondersteuning van mobiel printen.

Het rapport bevat een onafhankelijke evaluatie van MPS-leveranciers. Het wijst erop dat integratie met bedrijfsprocessen steeds belangrijker wordt. Precies op dit punt scoort Lexmark opmerkelijk goed, dankzij de overname van acht softwarebedrijven sinds 2010. Volgens Quocirca kan Lexmark zich hierdoor voldoende onderscheiden van zijn concurrenten om ook andere beloften op het gebied van MPS waar te maken, zoals een geavanceerde workflow van documenten.

Quocirca merkt ook op dat Lexmark door zijn verticale marktfocus expertise heeft in het aanbieden van oplossingen en dat “Lexmark uitblinkt met zijn scala aan grondige oplossingen voor specifieke sectoren1.”

Lexmark heeft de reputatie van een ervaren speler in de MPS-markt en staat bekend om zijn totaalaanbod aan MPS-oplossingen voor grote multinationals die wereldwijd actief zijn. Het rapport geeft aan dat Lexmark de markt domineert als het gaat om geïntegreerde sectoroplossingen voor een hele reeks verticale markten.

Quocirca omschrijft een marktleider als een leverancier die toonaangevend is op de MPS-markt, zowel door zijn strategische visie als de diepte van zijn dienstenaanbod. Typisch voor een marktleider is dat hij zwaar investeert in zijn dienstenaanbod en infrastructuur en een grote capaciteit heeft om oplossingen daadwerkelijk bij klanten te laten functioneren.

“Lexmark combineert zijn deskundigheid en ervaring, nauwe samenwerking met klanten en kennis van bedrijfsprocessen om zijn klanten op het gebied van MPS totaaloplossingen te bieden die ertoe doen”, stelt Niels Priem, General Manager voor Lexmark in de Benelux. “De erkenning door Quocirca bevestigt het leiderschap van Lexmark en onze bewezen resultaten met het wereldwijd leveren van MPS aan talrijke grote ondernemingen. Wij bieden deze organisaties optimale oplossingen en diensten en innovatieve technologieën om hun bedrijfsprocessen te transformeren en de groei van hun onderneming te ondersteunen.”

 

Rate this post

Print Friendly