Saint-Quentin-Fallavier, 6 maart 2013 – Spigraph International, de gespecialiseerde Value-Added Distributeur in Data Capture oplossingen, kondigt vandaag de ondertekening aan van een belangrijke EMEA samenwerkings-overeenkomst met Kofax plc, de marktleider in capture gedreven automatisering oplossingen voor bedrijven.

De samenwerkingsovereenkomst tussen Kofax en Spigraph geeft Kofax een groter bereik in de Europese markt voor de distributie van de producten en versterkt het software portfolio van Spigraph met software pakketten waaronder oplossingen voor data extractie.

Daniel Chautard, CEO en directeur van Spigraph zegt hierover: “de pan-Europese overeenkomst met Kofax is een belangrijke stap voor Spigraph. Het partnerschap met een dusdanig belangrijke speler in de Capture Markt helpt ons om Spigraph te positioneren als distributeur bij uitstek voor Document Capture in de EMEA-regio. Door onze krachten te bundelen met Kofax, beschikken we nu over het meest uitgebreide software aanbod dat beschikbaar is in de distributiemarkt. Het is ons doel om in alle data capture behoeften in de markt te kunnen voorzien, zodat onze resellers en integrators de hoogste kwaliteit capture oplossingen kunnen aanbieden. Vanaf vandaag geeft Kofax ons de mogelijkheid om extra stappen in die richting te zetten.”

Deze samenwerking is de vanzelfsprekende alliantie van twee partijen die zich uitsluitend richten op het capture gedeelte van de ECM markt. Spigraph zal Kofax software aanbieden zoals Virtual ReScan, Kofax Express en Kofax Capture.

“Voor Kofax is de benoeming van Spigraph een strategische zet om hoogwaardige service aan het reseller kanaal te kunnen verzekeren. Het MKB segment is uitgebreid in de EMEA regio aanwezig en we zochten naar een partner die dezelfde ondersteuning van hoge kwaliteit kan bieden, die de Kofax channel partners tegenwoordig, zeker van onze Kofax Capture producten verwachten – aldus Thomas S. Senger Senior Vice President, EMEA Software & Solutions – Spigraph heeft de kennis van Document Capture en een service structuur die hen in staat stelt om de juiste pre –of aftersales ondersteuning te bieden aan onze partners binnen Europa.”

 

Rate this post

Print Friendly