Staphorst/Meppel, 28 februari 2013 – De Reest Multimedia investeert in een substantiële uitbreiding van haar printerpark in haar vestigingen in Staphorst en Meppel door de plaatsing van een reeks hoogwaardige printers en randapparatuur van Canon. Hierdoor is het grafische bedrijf in staat haar positie in de regio te versterken als totaalleverancier van alle denkbare vormen van drukwerk – in groot- en klein formaat en in verschillende oplages – en deze dienstverlening in eigen beheer te kunnen aanbieden.

De Reest Multimedia is gespecialiseerd in ontwerp, afwerking en levering van zowel zakelijk als familiedrukwerk, variërend van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en brochures tot geboortekaartjes, huwelijkskaarten en rouwkaarten. Daarnaast beschikt het bedrijf over een professionele print- en kopieerservice, ontwerpt zij huisstijlen en logo’s en ondersteunt zij klanten met websitebeheer. De vestiging in Staphorst richt zich met name op groot formaat print en kleinere printopdrachten. Het bulkprintwerk en overige drukwerk wordt verzorgd vanuit Meppel, waar het bedrijf ook over uitgebreide afwerkmogelijkheden beschikt.

Alle dienstverlening onder één dak

De Reest Multimedia heeft besloten haar printerpark uit te breiden vanwege haar positieve ervaringen met Canon. Zo zijn bij Reestmond Druk in Meppel een Canon imagePRESS C6010S en een Océ Varioprint 110 geplaatst. Bij de vestiging in Staphorst breidt het bedrijf uit door de installatie van een Océ CS9360 Eco-Solventprinter, een Mutoh Kona 1400 snijplotter, een Neolam 1650M laminator, een Océ PlotWave 300 hybride, een Océ CS620 en een Océ VarioPrint 2070.

 

Aanzienlijke groei

Het bedrijf – oorspronkelijk Drukkerij De Reest Staphorst genaamd – maakte een aanzienlijke groei door na de overname van Reestmond Druk, een afdeling van het Werkvoorzieningsschap Reestmond. Onder de nieuwe naam De Reest Multimedia wil de organisatie inspelen op de toenemende behoefte aan hoogwaardige printproducten. “We hebben besloten tot deze uitbreiding om invulling te kunnen geven aan onze ambitie om klanten een totaalaanbod op het gebied van printing te kunnen bieden op basis van one-stop-shopping. Door zo veel mogelijk diensten onder één dak aan te bieden, verwachten we bestaande klanten aan ons te binden en nieuwe klanten te werven met een aantrekkelijk assortiment van hoogwaardige print-producten in verschillende formaten en oplages. Dankzij de apparatuur van Canon zijn we in staat deze doelstellingen te realiseren”, aldus Bé Veen, eigenaar van De Reest Multimedia.

– EINDE PERSBERICHT –

Fotobijschrift

v.l.n.r. Bert Okken & Helmich Steenwoerd, Printer operators De Reest Multimedia; Roelof Worst, Bedrijfsbureau Manager De Reest Multimedia; Nick de Haan, Senior Account Manager Canon Nederland N.V.; Marinus de Olde, Productieleider De Reest Multimedia.

 

Rate this post

Print Friendly