Breukelen, 29 januari 2013 – Rowa Druk & Media, full service mediabureau uit Noord-Holland, heeft geïnvesteerd in een Xerox 700 en een Xerox 560. Met deze digitale kleurenpersen levert Rowa zowel de zakelijke als particuliere markt een uitgebreid totaalaanbod aan printmedia en diensten. De nieuwe machines kunnen een veelheid aan papiersoorten, waaronder gecoat en 300 grams, snel verwerken. De externe EFI-printcontrollers zorgen voor extra kleurbeheer. Document House Group is verantwoordelijk voor de verkoop en implementatie van de apparatuur.

Rowa biedt haar klanten een totaalaanbod van diensten, zoals drukwerk, webdesign, huisstijlontwerp en verpakkingen en is daarnaast gespecialiseerd in de belettering van borden, auto’s, spanframes en gevels. Rowa maakt al jaren gebruik van Xerox-apparatuur en de diensten van Document House Group vanwege de eigen lokale servicedienst, de flexibiliteit en korte communicatielijnen.

Jurgen Wagenaar, directeur van Rowa Druk & Media: “Binnen de grafische markt is het belangrijk om je klanten te blijven verrassen. Omdat wij zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen, hebben we met een breed scala aan opdrachten te maken. De Xerox 700 en 560 digitale kleurenpersen voldoen niet alleen aan de vraag naar snelheid en hoge kwaliteit, maar dragen dankzij de vele toepassingsmogelijkheden ook bij aan ons doel om innoverende producten in de markt te zetten.”

Document House Group is Premier Partner van Xerox met vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven, Heerhugowaard, Maastricht en Zwolle. Document House Group voert het gehele productportfolio van Xerox en biedt klanten tevens werkplekbeheer en diverse softwareoplossingen om de efficiency van de documentenstroom te verhogen en de daarbij behorende kosten te verlagen.

 

Rate this post

Print Friendly