ANTWERPEN – Softwarebedrijf Inventive Designers uit Hoboken, gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantcommunicatiesoftware, is met Scriptura Engage opnieuw opgenomen in een wereldwijd marktonderzoek, door Madison Advisors, een toonaangevende onderzoeks-en adviesbureau. Het resultaat van het volledige marktonderzoek werd samengevat in de 5e editie van Madison Advisors’ Customer Communications Solutions Market Study.

In de studie vergelijkt Madison Advisors bedrijven die gespecialiseerd zijn in customer communications management (CCM), meer bepaald hun multi-channel mogelijkheden. Het onderzoek van Madison Advisors omvat zowel vraag als aanbod in de markt van CCM. De aspecten van multi-channel, social media en cloud technologie worden vergeleken bij verschillende leveranciers. Scriptura Engage van Inventive Designers kwam zeer sterk uit deze studie.

“Scriptura Engage is een CCM oplossing met zeer uitgebreide multi-channel support, waaronder de opkomende social media kanalen en technologische platforms zoals de iPad en andere mobile devices.”

— RICHARD HUFF, Principal Analyst – Madison Advisors

 

Scriptura Engage is een platform dat naast het verzenden via verschillende kanalen ook mogelijkheden biedt om gepersonaliseerde klantcommunicatie te ontwerpen, af te leveren en de feedback te verzamelen. Hoewel de digitale kanalen jaarlijks aan populariteit winnen, mag men multi-channel communicatie niet aanzien als louter ‘verschillende kanalen gebruiken’. Om een volledige multi-channel ervaring te bieden, moet men elke communicatie over de verschillende kanalen heen beheren. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk dat een email die niet verstuurd geraakt resulteert in een brief die per post toch bij de klant geraakt. Dit is ook exact waar Scriptura Engage volgens het rapport in uitblinkt.

Inventive Designers is een Antwerps bedrijf dat werd opgericht in 1994. Ze hebben klanten in 30 landen en ze hebben al meerdere nationale en internationale awards gewonnen. Het bedrijf heeft klanten zoals FOD Financiën, KBC, Electrabel, Belfius, Janssen Diagnostics, Nike, Siemens, Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening, Bank of America, De Lijn en Belgacom. Naast Scriptura Engage is er ook de IntelliStamp, een visuele digitale stempel waarmee digitaal getekende documenten geprint kunnen worden met behoud van authenticiteit.

U kunt de 5th Customer Communications Solutions Market Study verkrijgen op hun website.

In het verleden werd Scriptura Engage ook vermeld in een studie van het onderzoeksbureau Strategy Partners. Hierin werd Scriptura Engage vermeld als een van de meest flexibele en multifunctionele oplossingen op de markt en werd het voornamelijk gewaardeerd voor het gebruik van open standaarden en de intuïtieve interface.

 

Rate this post

Print Friendly