–Ricoh, marktleider op het gebied van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, en Edmond Document Solutions, vooruitstrevend ontwikkelaar van innovatieve hoogvolume document output management software, zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Bij het nieuwe partnerschap worden het productportfolio, de ervaring én diensten van Ricoh en Edmond op het gebied van multi-channel output management gebundeld.

Door deze krachtenbundeling maken Ricoh en Edmond het nu mogelijk één generiek platform aan te bieden voor het integreren, automatiseren, controleren en bewaken van documentstromen voor centrale- , decentrale- en interactieve verwerking. Het (voor)sorteren van uitgaande poststromen voor PostNL of Sandd is voor organisaties hiermee direct realiseerbaar voor zowel bestaande als nieuwe documentstromen.

Dankzij de modulaire opbouw zijn de oplossingen op maat af te stemmen op de omgeving en naar behoefte uit te breiden met onder andere kleurbeheer, rapportagemogelijkheden en productieplanning.

Eric Roubos, Business Development Manager Ricoh: “De tijd is voorbij dat een output management strategie startte vanuit een documentgeneratieproces met veelal eilandoplossingen. Vandaag de dag gaat het bij organisaties om de relevantie, timing en juistheid van informatie in de communicatie naar hun eindgebruikers. Inzicht, dialoog maar vooral regie in één generieke beheersomgeving is hierbij cruciaal. De combinatie van Ricoh InfoPrint Process Director en Edmond EddocWeaver is uniek en voorziet in deze opzet. De kennis en software van Edmond in de markt van postoptimalisatie en multi-channel output management zijn aanvullingen op ons portfolio die door de markt erg worden gewaardeerd.”

Rudy Stueck, Director Sales & Marketing Edmond: “De samenwerking met Ricoh werkt voor beide partijen versterkend, doordat klanten extra toegevoegde waarde geleverd krijgen binnen een compleet aanbod voor output management en documentautomatisering. Klanten zijn enthousiast over de mogelijkheden die nu volledig geïntegreerd kunnen worden aangeboden. Het biedt Edmond als ‘research & development’ bedrijf een springplank naar een breder publiek en voorziet Ricoh van een breder productportfolio dat versterkend werkt in de afzet van totaaloplossingen. Deze samenwerking leidt tot een zeer effectief gebruik van alle gecombineerde mogelijkheden in een ‘one stop shopping’ concept. Hierdoor is het rendement voor onze klanten veel hoger .”

Ricoh en Edmond Document Solutions bieden unieke combinatie van output management oplossingen dankzij samenwerking
4.25 (85%) 4 votes

Print Friendly