Spigraph is de snelst groeiende value add distributeur van data capture hard- en software oplossingen in de EMEA regio. Met het hoofdkantoor in Lyon, Frankrijk en verkoopkantoren in 10 andere landen werkt Spigraph samen met meer dan 5.000 partners.

Spigraph, de value add distributeur van data capture oplossingen, heeft op 1 april 2012 de deuren van haar Nederlandse vestiging geopend.

Spigraph Nederland zal opereren vanuit dit nieuwe kantoor in `s-Hertogenbosch.

Een aantal, voor velen in de markt bekende, personen zal direct vanaf de start werkzaam zijn voor Spigraph Nederland. Zo zal de sales afdeling o.a. bestaan uit Jeroen Kant, Maarten van der Linden en Arnoud Bindels en zal Roland Beernink als software consultant bij Spigraph werkzaam zijn.

Ook een eigen marketingmedewerkster en office management zullen vanaf dag 1 aanwezig zijn.

“Het kunnen starten met bovenstaande ervaren mensen heeft niet alleen als voordeel dat er direct heel veel kennis van de data capture markt aanwezig is, maar ook dat we vanaf de eerste dag, zonder beperkingen, de resellers volledig kunnen ondersteunen”, aldus Peter de Boer, country manager van Spigraph Nederland.

Het Spigraph Nederland portfolio zal bestaan uit de document scanners van alle grote merken, capture software en diensten uitgevoerd door de software consultants en hardware engineers.

Het gehele portfolio zal alleen via het indirecte partnerkanaal worden aangeboden.

De Boer ziet goede kansen voor Spigraph in Nederland als value add distributeur.

“We kunnen ons als Spigraph in de Nederlandse markt o.a. onderscheiden doordat we ons als value add distributeur volledig met data capture bezig houden en op basis hiervan ook de gehele organisatie hebben ingericht. Zo zijn we bijvoorbeeld de enige distributeur op dat vlak in Nederland met een lokale fulltime marketingafdeling die zich volledig bezig houdt met het ondersteunen van partners”.

De Boer vervolgt: “Doordat de data capture producten steeds meer door broadline distributeurs aangeboden worden, is er in sommige gevallen niet genoeg kennis aanwezig om de reseller op de juiste manier te adviseren. Spigraph combineert de juiste leveringsvoorwaarden, zoals snelle levertijden en grote voorraden, met kennis van alle oplossingen die worden aangeboden”.

Voor meer informatie over Spigraph Nederland, de producten en diensten kunnen resellers terecht op www.spigraph.nl of kunnen ze contact opnemen met Bilge Tanyeri, bereikbaar op 073-8999600 of via email op btanyeri@spigraph.com .

 

Rate this post

Print Friendly