Bij Klomp Grafische Communicatie werken 50 personen heel hard aan de realisatie van kwaliteitsproducten. In dat proces staan uw wensen centraal. Daarom zijn flexibiliteit en veelzijdigheid kernbegrippen bij Klomp.
Van order tot order bekijkt uw persoonlijke ordermanager samen met u welk traject optimaal is. Soms wordt er helemaal niet gedrukt, maar bijvoorbeeld een website gebouwd, een e-mailing verzorgd of een reeks prints geproduceerd.
De meerwaarde van Klomp Grafische Communicatie vindt u vooral terug in de nadruk op ‘partnership’. De relatie met de klant staat altijd voorop. Dankzij de veelzijdigheid van ons bedrijf en de synergie van de bedrijfsonderdelen zijn onze relaties sterk en langdurig. Dat maakt Klomp tot een bijzondere en solide onderneming.
Ook u staan wij graag met raad en daad terzijde. Kijk onder ‘contact’ voor onze adresgegevens en telefoonnummers, of vul het e-mail formulier in.

 

Uw partner in een compleet grafisch traject
Klomp Grafische Communicatie is een full-service grafisch dienstverlener. In ons gehele productieproces is het feitelijke drukken nog maar een klein, zij het wezenlijk, onderdeel. Onze klantgerichte visie is al manifest in de eerste fase van het proces: de order. Naast de gebruikelijke communicatie via de vaste contactpersoon kunnen geregistreerde klanten gebruik maken van het geavanceerde bestelsysteem. Via een toegangscode kan de klant niet alleen zijn huisstijldrukwerk bestellen maar ook online offertes aanvragen, orders plaatsen, bestanden uploaden, de voortgang van een order volgen en voorraad afroepen.
Onze Pre-press afdeling vult een belangrijke plaats in het productieproces. Zo’n 10 werkstations staan ter beschikking van top DTP-ers die opmaken, beeldbewerken, digitale proeven maken en uiteindelijk belichten op de drukplaat (Computer-to-plate).

Ervaren drukkers met een zesde zintuig voor kwaliteit bestaan nog steeds. Zij staan in de offsetdrukkerij van Klomp waar onder meer een vijf-kleurenpers én en vier-kleurenpers zorgen voor drukwerk in fullcolour of met een extra PMS-kleur én laklaag in één drukgang. Voor het overige werk staan twee 2-kleurenpersen ter beschikking. Kenmerkend voor Klomp is het grote arsenaal aan afwerkapparatuur. Door de aanwezigheid van stansmachines, snij- en vouwmachines, verzamelhechters en de inpakstraat zijn er maar weinig orders die na het drukken uitbesteed moeten worden.

De veelzijdigheid van Klomp tekent zich ook af in de digitale drukkerij en printshop. Het kloppend hart is de Xeikon5000, een digitale drukpers met een papierbreedte van 50 cm. Drukwerk vanaf oplage één, gepersonaliseerd en wel, in fullcolour.

Ook aan het eind van het productieproces is de focus op de klant duidelijk zichtbaar. Het geconditioneerde magazijn is speciaal ingericht op het voorraadbeheer voor onze vaste klanten. Huisstijldrukwerk, folders en brochures zijn op afroep leverbaar. Ook wordt her fullcolour drukwerk bewaard dat op bestelling kan worden ingeprint.

Productie:
Pre-Press
Digitaal drukwerk
Computer to plate
Offset drukwerk
Specialiteiten in druk
Afwerking

Diensten:
Advies
Ideeënkamer
Pre-press
Docmachine
DM-machine
Beeldpersonalisering
E-commerce
One-to-one marketing
E-marketing
Proofing
Fullfilment
Logistiek

Rate this post

Print Friendly