‘s-Hertogenbosch, 20 december 2011 – Océ, toonaangevend leverancier in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, heeft zijn continuous feed portfolio uitgebreid met de introductie van het nieuwe Océ JetStream® 1900 printsysteem. Deze innovatieve printer maakt deel uit van de Océ JetStream Compact serie en biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en compacte afmetingen.

Hogere snelheid voor grotere kleurvolumes

Het nieuwe Océ JetStream 1900 systeem biedt een printsnelheid van 127 meter per minuut in digitale full-color. Als lid van de schaalbare Océ JetStream Compact serie hoogvolume duplexprinters breidt de Océ JetStream 1900 het bereik van twee ter plekke te upgraden snelheden van 75 en 100 uit naar een nog snellere 127 meter per minuut en wordt de productiviteit met meer dan 25% verhoogd. Dit maakt de Océ JetStream 1900, het high-end product van de Océ JetStream Compact serie, de ideale oplossing voor rendabel gepersonaliseerd printen in full color.

Prestatiemodus en premiummodus voor lagere kosten en hogere kwaliteit

Voor printjobs met korte productietijden en strakke budgetten werkt de prestatiemodus van de Océ JetStream 1900 met 127 meter per minuut, ofwel 1714 beelden A4 (1818 Letter) per minuut, met een resolutie van 600 x 480 dpi en met Multilevel Dot Modulation. Wanneer topkwaliteit vereist is, kan in de premiummodus worden geprint met een waargenomen beeldkwaliteit van 1200 dpi tegen 100 meter per minuut of 1350 beelden A4 (1428 Letter) per minuut.

Transactietoepassingen, direct mail-documenten of kleine krantenoplagen worden vaak gekenmerkt door strakke productieschema’s en zeer hoge piekbelastingen. Hier laat de Océ JetStream 1900 zijn kracht en zijn economisch voordeel zien. De prestatiemodus garandeert een rendabele productie door aanzienlijke inktbesparingen. Gebruikers kunnen bovendien profiteren van de betrouwbaarheid, de printkwaliteit en het media-assortiment waar de Océ JetStream familie om bekend staat.

Nieuwe Océ JetStream 1900 speelt in op veranderende eisen

“De meerderheid van de printproviders begint met een gemiddeld digitaal printvolume”, stelt Sebastian Landesberger, Executive Vice President, Océ Production Printing. “Vaak moeten ze investeren in extra apparatuur om de groeiende vraag op het gebied van de printproductie aan te kunnen. Met de Océ JetStream Compact serie kan de klant inspelen op de veranderende behoeften van het bedrijf. Dit zorgt voor een belangrijke investeringsbescherming voor hoogvolume digitale printapparatuur.

Crit Driessen, vice-president Marketing and Strategy, Océ Production Printing, voegt daar aan toe: “De Océ JetStream 1900 biedt het allerhoogste schaalbaarheidsniveau. En het combineert de hoge kwaliteit en veelzijdigheid van de inkjetprinters uit de Océ JetStream Compact serie met de capaciteiten voor piekbelasting van een hoogvolume printer. Daarmee is de Océ JetStream 1900 het meest complete continuous feed inkjetsysteem in de markt.”

Bescherming van uw investering op basis van kerntechnologieën

Alle leden van de Océ JetStream familie, met inbegrip van de nieuwe, snelle Océ JetStream 1900, zijn gebaseerd op kerntechnologieën zoals de Océ DigiDot® inkjettechnologie en de Océ SRA MP controllerarchitectuur, die hun waarde allang hebben bewezen. De SRA MP is ideaal voor full-color digitaal printen met ongelooflijk hoge snelheid. Deze configuratie ondersteunt een duidelijk groeipad en een compatibele workflow voor alle Océ JetStream printers.

Plaatsingen van de Océ JetStream 1900 zijn gepland voor begin 2012. Klanten met een Océ JetStream 1400 krijgen een upgrade naar de Océ JetStream 1900 aangeboden, zodat ze kunnen profiteren van de veelzijdige kwaliteit en prestaties.

Rate this post

Print Friendly