Eindhoven, december 2011 – Na een uitgebreid selectietraject heeft GR Cocensus gekozen voor het Verseon Zaaksysteem van Circle Software. Cocensus is een gemeenschappelijk regeling (GR) van de gemeenten Haarlem, Haarlemmermeer, Hillegom en Beverwijk. In deze GR zijn door deze gemeenten de uitvoeringswerkzaamheden in het kader van de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ) en de heffing en invordering van diverse gemeentelijke belastingen ondergebracht.

In 2010 is met een project gestart met als doel de dienstverlening van Cocensus te verbeteren en aan te passen aan de eisen zoals die in de moderne samenleving gesteld worden. Zoveel mogelijk plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken en informatie opvragen. Deze nieuwe werkwijze is gebaseerd op het principe van ‘zaakgericht werken’.

Na een uitgebreid selectietraject is het zaaksysteem Verseon van Circle Software als winnaar uit de bus gekomen. “Naast een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding valt vooral de houding van Circle Software op,” aldus Fred den Hartog, adjunct-directeur van Cocensus. “Circle stelt zich niet op als softwareleverancier maar als een oplossingsgerichte partner die zich goed tracht in te leven in onze specifieke situatie. Dat ze daarnaast een van de leidende partijen in de markt zijn met veel ervaring bij gemeentelijke organisaties is voor het implementatietraject een belangrijke succesfactor

Verseon Zaaksysteem is de oplossing van Circle Software voor zaakgericht werken. Verseon Zaaksysteem is de laag die verbinding brengt tussen het frontoffice en de backoffice. Het zorgt voor opslag en verwerking van alle zaken ongeacht het kanaal. Daarnaast bevat het Verseon Zaaksysteem alle gegevens die nodig zijn in de frontoffice om een aanvraag te registreren. Het Verseon Zaaksysteem conformeert zich aan standaarden als RGBZ, RSGB en GEMMA Zaaktypecatalogus en is volledig geïntegreerd met Verseon Klant Contact Systeem, Verseon DMS/RMA en Verseon Web Loket.

Bart Rossieau, commercieel directeur bij Circle Software vervolgt: “We zijn erg blij dat we het vertrouwen van Cocensus hebben gekregen. Voor ons is dit een bijzonder interessant project, mede omdat wij twee koppelingen gaan realiseren met belastingapplicaties van Gouw-IT en Geo-Tax. Hiermee wordt Verseon Zaaksysteem nog aantrekkelijker voor andere organisaties en/of afdelingen gericht op gemeentelijke belastingen.

 

 

Rate this post

Print Friendly