Het onafhankelijke testlaboratorium Better Buys for Business heeft onlangs de ‘Editor’s Choice Award 2011’ toegekend aan de gehele Toshiba kleurenlijn.

‘De Toshiba e-STUDIO2040CSE en e-STUDIO55540CSE series zijn professionele multifunctionele kleurensystemen met een zeer sterke combinatie van toepassingen’, aldus het rapport van Better Buys for Business. ‘Toshiba was zo slim extra toepassingen op een reeds bekend sterk Toshiba platform te bouwen. Een platform dat bekend staat om de sterke architectuur. Niet alleen de upgrade van de e-BRIDGE software, maar ook de uitgebreide cloud connectiviteit, de standaard Gigabit Ethernet connectiviteit en de unieke beveiliging hebben Better Buys for Business doen besluiten de gehele Toshiba e-STUDIO2040CSE serie en e-STUDIO5540CSE serie de Editor’s Choice Award 2011 te doen toekennen’.

Cloud connectiviteit

Het is belangrijk tegemoet te komen aan de wensen van klanten om eenvoudig mobiel te kunnen printen via smartphones en tablet PC’s. Toshiba heeft zich aangesloten bij de Cloud Printing Alliantie. Het lidmaatschap van de Cloud Printing Alliantie garandeert eenvoudig mobiel printen voor alle Toshiba klanten. Bovendien biedt Toshiba scanoplossingen die eenvoudig scannen naar de digitale cloud werkomgeving mogelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google Docs en Sharepoint.

Unieke beveiliging

Toshiba beidt een totale beveiligingsaanpak; van toegangsbeveiliging en inzicht in gebruik tot het tot stand brengen van data-integriteit en het beveiligen van de communicatie. De kroon op deze aanpak is de Wipe-technologie op de Toshiba e-BRIDGE kleurenserie. Dit is een unieke harddiskbeveiliging, waarbij alle gegevens standaard worden versleuteld en onleesbaar worden gemaakt, zodra de harddisk wordt verwijderd.

Over Better Buys for Business

Better Buys for Business is de grootste onafhankelijke kopersgids voor kantoorapparatuur. De missie van Better Buys for Business is om kopers te helpen slimmere aankoopbeslissingen te nemen als het gaat om kopieersystemen, printers, faxsystemen, scanners en stencilapparatuur. Voor meer informatie over Better Buys for Business: www.betterbuys.com.

Over Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems

Toshiba is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten, zoals informatie- en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, energievoorzieningen (met inbegrip van kernenergie), industriële en sociale infrastructuursystemen en huishoudelijke apparaten. Toshiba heeft innovatie hoog in het vaandel staan en registreert jaarlijks duizenden octrooien. Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert tegenwoordig een mondiaal netwerk van meer dan 740 bedrijven met 204.000 werknemers wereldwijd en een jaaromzet van ruim 6,3 biljoen yen (68 miljard dollar).

Rate this post

Print Friendly