Ricoh Nederland breidt producten- en dienstenportfolio uit met integratie van InfoPrint Solutions

‘s-Hertogenbosch, 1 december 2011 – Met ingang van 1 december 2011 is InfoPrint Solutions in Nederland volledig geïntegreerd met Ricoh Nederland. De bedrijven slaan de handen ineen om verder te gaan als één sterk merk: Ricoh. Met de integratie profiteren printprofessionals in Nederland van een breder producten- en dienstenportfolio en uitstekende services.

Ricohondersteunt organisaties bij het optimaliseren, efficiënter en winstgevender inrichten van documentprocessen, en het verlagen van kosten binnen complexe, digitale productieomgevingen. De volledige integratie vergroot de expertise van Ricoh op het gebied van innovatieve en winstgevende production printing oplossingen.

Sander Sondaal, Country Coördinator Production Printing van Ricoh Nederland B.V. zegt: “Wij zijn zeer verheugd dat InfoPrint Solutions in Nederland volledig geïntegreerd is met Ricoh. Deze aanvulling op ons producten- en dienstenportfolio maakt het voor Ricoh Nederland nog beter mogelijk om innovatieve documentoplossingen te leveren die bijdragen aan de doelstellingen van onze relaties. De integratie onderstreept de ambities van Ricoh om marktleider te worden in alle segmenten van de markt van production printing, ook in dit specifieke segment van hoogvolume output management.”

Het uitgebreide producten- en dienstenportfolio van Ricoh voor centrale repro’s en de grafimediamarkt, inclusief de InfoPrint-producten, wordt gedemonstreerd tijdens drupa 2012 in Düsseldorf, Duitsland, hal 8a van 3 tot 16 mei 2012.

InfoPrint Solutions werd opgericht op 1 juni 2007 als een joint venture van de Printing Systems-divisie van IBM en Ricoh. Gedurende drie jaar is het eigendom stapsgewijs overgegaan van IBM naar Ricoh. Deze overgangsperiode werd afgerond op 30 juni 2010.

Rate this post

Print Friendly