‘s-Hertogenbosch, 21 november 2011 – ‘Paperless office en digitalisering’ en ‘Hergebruik en recycling’ zijn de twee discussiethema’s welke Océ tijdens het Nationaal Sustainability Congres 2011 zal aankaarten.

Océ is themapartner van de 12e editie van hét toonaangevende duurzaamheidcongres van Nederland dat op woensdag 30 november a.s. plaats vindt in het congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. De interactieve themasessie van Océ zal worden begeleid door een panel bestaande uit Bart Nieuwenhuis – hoogleraar aan de Universiteit Twente en partner van PBF Innovatie – , Ad Comperen, directeur van ACE Re-Use Technology BV en Harry Loozen, als Vice-President verantwoordelijk voor Sustainability bij Océ.

Op het plenaire programma van het congres wordt er onder meer een presentatie verzorgd door de ‘ontdekker’ van het wereldwijde probleem van plasticafval in onze oceanen (“Plastic Soup”), vindt er een interactieve sessie plaats over toekomstig energieverbruik onder leiding van Jan Douwe Kroeske en wordt tijdens een rondetafelgesprek een ondernemersadvies over de stap naar duurzaamheid aangeboden aan Hans Biesheuvel (voorzitter MKB Nederland). Wayne Visser verzorgt een slotlezing over ‘Taking Corporate sustainability & Responsibility from Niche to Mainstream’.

Voor meer informatie over het Nationaal Sustainability Congres 2011 verwijzen wij u naar de website http://www.sustainability-congres.nl/ , terwijl meer informatie over het duurzaamheidprogramma van Océ te vinden is op http://sustainability.oce.nl

 

Rate this post

Print Friendly