The Livingstone Group B.V. is de eerste reseller en partner geworden van de software van de automatische document creatie software van award winning software leverancier Intelledox Pty. Ltd. uit Australie, marktleider in dit segment. The Livingstone Group B.V. uit het Zeeuwse Goes is een leverancier van software en diensten rondom samenwerkings-­? en document management software.

De Intelledox oplossing gebruikt ‘drag and drop’ technologie om intelligente templates te maken die gelinkt kunnen worden aan zogenoemde ‘Line of business’ applicaties, waarbij het deze data gebruikt om documenten te creëren. The Livingstone Group B.V. maakte inmiddels een ruim jaar geleden kennis met Intelledox, en heeft sindsdien een aantal implementaties achter de rug. Dit met name als onderdeel van Dolphin Contract Management implementaties op Microsoft SharePoint. “Wij zien voornamelijk mogelijkheden binnen de SharePoint markt”, aldus Willem Koelewijn directeur van The Livingstone Group. “Als onderdeel van bijvoorbeeld workflow of zaak gericht werken zijn er enorme winsten te behalen in tijd en foutgevoeligheid. We zijn dan ook erg blij dat we partner/reseller van dit product zijn en zien uit naar een vruchtbare samenwerking”. Intelledox is in diverse talen, waaronder Nederlands, leverbaar.

Beide partijen gaan voor een actieve samenwerking, The Livingstone Group B.V. wil zijn portfolio met software die snel en dynamisch business problemen oplost uitbreiden en Intelledox wil graag de Europese markt verder veroveren. Juist de mooie resultaten die, zonder ellenlange consultancy trajecten, te behalen zijn, zijn doorslaggevend geweest voor The Livingstone Group B.V.

Rate this post

Print Friendly