Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems is een onderdeel van Toshiba TEC Corporation en is gevestigd aan de Duwboot 31 te Houten. Vanuit deze vestiging worden alle digitale multifunctionele documentsystemen of multifunctionals, zowel zwart-wit als full colour, en faxproducten van Toshiba met de daarbij behorende verbruiksmaterialen en service gedistribueerd.

Contact

Postadres
Toshiba Tec Netherlands Imaging Systems
Postbus 535
3990 GH Houten

Bezoekadres
Toshiba Tec Netherlands Imaging Systems
Duwboot 31
3991 CD Houten

Telefoon, fax en e-mail
Telefoonnummer: 030 – 6348 600
Faxnummer: 030 – 6348 601
E-mailadres: infonl@toshibatec-tnis.com

Profiel

Toshiba levert de multifunctionele systemen zowel via de kantoorvakhandel als rechtstreeks aan eindgebruikers. Toshiba heeft daarnaast een eigen servicedienst die bestaande en nieuw te plaatsen multifunctionals van verbruiksmaterialen en service voorziet.

Op dit moment werken er binnen de Toshiba organisatie 100 mensen, verdeeld over de divisies Service & Support, Sales & Marketing en Finance & Administration.

Werkwijze Toshiba TEC
In alle segmenten (hoog-, midden- en laagvolume) is de digitalisering de laatste jaren in opkomst. Steeds vaker worden copiers ook gebruikt als printer, fax en zelfs als scanner. Dit betekent dat inmiddels in veel organisaties ook de afdeling ICT zich bezighoudt met de aanschaf van deze systemen.

Toshiba heeft een gespecialiseerd en CDIA+ gecertificeerd team voor de verkoop van digitale multifunctionals. Dit team ondersteunt de klant bij digitale toepassingen en applicatievraagstukken. Desgewenst bieden zij ondersteuning bij het voor de klant op maat schrijven van applicatiesoftware. Zo functioneren de systemen optimaal binnen de toepassingen van de klant.

Toshiba is zich bewust van de rol die software speelt in het totale proces van document(re)productie. Of het nu gaat om standaard software of speciale – kostenbesparende – software. Vandaar dat de softwarecontracten ook volledige dekking geven op de software van alle digitale copier- en printapplicaties.

Toshiba heeft een speciale software support groep. De specialisten van deze groep zijn via de Toshiba helpdesk telefonisch te bereiken voor al uw vragen. Indien noodzakelijk, komt de software specialist net als de technicus een probleem bij u ter plaatse oplossen. Een groot voordeel is dat de expertise van Toshiba technici hierdoor verder reikt dan alleen hardware of software.

Kortom: extra service en extra zekerheid voor een vloeiende documentenstroom.

Oplossingen

  • Printers en multifunctionals
  • Output Management (Beheer, Accounting, Follow-me, Print Security, Scanning)
  • Managed Print Services

 

Rate this post

Print Friendly