Partners

Voor iedereen die op zoek is naar documentoplossingen

Docufacts is een onafhankelijk kennisplatform en maakt het u makkelijk om de juiste documentoplossing te vinden en te vergelijken. Docufacts brengt daartoe alle relevante informatie bij elkaar in handige themapagina’s. Per thema vindt u onder meer vaknieuws, producten, klantcases, white papers en marktontwikkelingen.

Hierdoor kunt u zich snel informeren over het thema en inspiratie opdoen om bestaande bedrijfsprocessen te verbeteren.

Als u interesse heeft in een bepaalde oplossing of meer informatie wilt van een onderwerp kunt u meer informatie aanvragen via het aanvraagformulier.

Voor aanbieders van documentoplossingen, producten en diensten

Docufacts maakt het voor u heel eenvoudig om uw producten en diensten doelgericht te presenteren op de themapagina’s. Deze zijn ingedeeld naar thema.

Docufacts heeft diverse mogelijkheden om de lezer met kwalitatieve informatie te ondersteunen tijdens zijn oriëntatie proces. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een informatie aanvraagformulier toe te voegen, zodat u aanvullende informatie kunt verstrekken.

Indien een themapagina nog niet beschikbaar is kan deze worden aangemaakt. Uw oplossing kan altijd op de door u gewenste manier worden gepresenteerd. Ook kunt u uw workshops en expertmeetings onder de aandacht brengen.

Docufacts heeft diverse mogelijkheden om uw organisatie en oplossingen extra onder de aandacht te brengen.

Voor adviseurs en deskundigen

Adviseurs en deskundigen hebben hun eigen plek op Docufacts. Docufacts biedt u de mogelijkheid om uw deskundigheid aan de lezer te profileren. Per themapagina zijn er mogelijkheden voor redactionele en expertbijdragen. Om de kwaliteit en vakinhoudelijk te waarborgen zijn de redactievoorwaarden van toepassingen. Deze bijdragen zijn een perfect contactmoment met uw potentiële opdrachtgever en laat u de mens en deskundigheid zien van uw organisatie. Expertbijdragen worden meegenomen in de Docufacts nieuwsbrieven.

Voor congresorganisatoren en onderwijsinstituten

Docufacts hecht grote waarde aan kennisontwikkeling op het vakgebied en is van veel congressen mediapartner en voor cursisten een welkome en actuele bron van vakinformatie. Congressen en opleidingen kunnen hun aanbod plaatsen op Docufacts. Daarnaast kunt u gebruik maken van de informatieservice en keynote- en trendwatch presentaties. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Voor gebruikers- en vakverenigingen

De informatie op uw webportal actueel te houden kost vaak veel tijd en inspanning. Docufacts biedt de mogelijkheid om uw webportal automatisch actueel te houden. Daarnaast hebben wij contact met bijna alle leveranciers in uw vakgebied, zodat wij u kunnen ondersteunen bij de sponsoring van evenementen. Docufacts is ook een platform om uw kennis te tonen en uw vakvereniging onder de aandacht te brengen bij een thema, zodat u  nieuwe leden kunt interesseren.

Voor uitgevers en weblogs

Docufacts gaat graag partnerships aan met uitgevers en relevante webportals. Voor (thema)uitgevers en (thema)webportals kunnen wij automatisch het laatste nieuws, agenda, of vacatures aanleveren. Gezamenlijke advertentieprogramma is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor PR en communicatiebureaus

Docufacts is het grootste online kennisplatform op de Nederlandstalige markt  over documentoplossingen. Daarnaast zijn wij actieve distributeur van informatie, onder andere via Google News, Startpagina’s en HowardsHome. Wij hebben uitgebreide kennis over het effectief communiceren via internet en wij adviseren u graag over de mogelijkheden hoe u uw opdrachtgevers van nog beter dienst kunt zijn. Heeft u een vernieuwend idee, neem dan zeker met ons contact op.

Voor meer informatie over partnerships. Neem contact op met sales@docufacts.nl.

Print Friendly