Docufacts

Agenda

Overzicht van seminars, evenementen, opleidingen en vakbeurzen welke worden georganiseerd in Nederland en Europa.

(aanmeldingen voor de agenda richten aan redactie@docufacts.nl. informeer naar de voorwaarden)

Feb
10
Tue
2015
Integrated Systems 2015
Feb 10 – Feb 12 all-day

De vakbeurs in de Amsterdamse  over het integreren van technologie in onze werkomgeving en samenleving.

Ga naar http://www.iseurope.org  voor meer informatie over deze vakbeurs.

Feb
23
Mon
2015
Hunkeler Innovationdays
Feb 23 – Feb 26 all-day

Van 23 tot en met 26 februari 2015 worden in het Zwitserse Luzern de Hunkeler Innovationdays georganiseerd. Dit evenement wordt één keer per twee jaar gehouden. Het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde evenement trekt printprofessionals vanuit de hele wereld. ‘Ook in Nederland is de vakbeurs Innovationdays een begrip geworden’, zegt Jan Ceelen, directeur van Amstel Graphics, de exclusieve vertegenwoordiger van Hunkeler in Nederland. ‘Daarom organiseren wij een tweedaagse geheel verzorgde reis naar Luzern. Veel ondernemers zijn zich aan het oriënteren op het gebied van inkjetprinting. In Luzern staan op een overzichtelijke beursvloer alle toonaangevende printermerken en die laten hun nieuwste innovaties zien. Een betere gelegenheid om dat allemaal met eigen ogen te zien, is er in 2015 niet. Geïnteresseerde vakgenoten zijn welkom aan boord van de Amstel Graphics charter om het zelf te beleven’.

Er staan op de beursvloer meer dan 80 leveranciers van hardware en software oplossingen voor en na het printproces. De Innovationdays zijn, indien er vooraf geregisseerd wordt, gratis toegankelijk. De verwachting is dat er dit keer weer meer bezoekers komen dan in 2013. Toen kwamen er 4.500 printprofessionals naar de Innovationdays, waaronder ruim 250 uit Nederland.

Meer informatie : http://innovationdays.hunkeler.ch

Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.