Groeiend bedrijf kiest voor duurzaam bouwen

Ede, 14 april 2008 – Codast, specialist op het gebied van in- en outputmanagement, is gestart met de bouw van een groot nieuw kantoor in Ede. De nieuwbouw is noodzakelijk geworden vanwege de groei van het bedrijf. Op dit moment is Codast gevestigd in Barneveld, maar met bijna twintig medewerkers is deze ruimte nu duidelijk te klein geworden.

Johan van Tongeren, Managing Director bij Codast: “Naar verwachting zullen we in de komende jaren in omvang verdubbelen. Op dit moment is het al zo dat we voor vergaderingen en het ontvangen van klanten vaak moeten uitwijken naar een andere locatie. Het nieuwe pand wordt modern, open, licht en ruim en is daarnaast bewust duurzaam gebouwd. Dit wil zeggen dat er is gekozen voor duurzame materialen en een innovatief energiesysteem, met opslag van warmte en koeling in het grondwater. De inrichting en de voorzieningen zorgen straks voor een sfeer waarin het prettig werken is en mensen zich thuis voelen.”

Het nieuwe pand van Codast wordt gebouwd op de hoek van de Copernicuslaan en de Galileïlaan, in een omgeving waarin nog meer high tech bedrijven zich gevestigd hebben.

Van Tongeren: “Het was niet zo dat we absoluut uit Barneveld weg wilden, maar deze plaats in Ede biedt ons op het gebied van ruimte, bereikbaarheid en uitstraling precies wat we zochten. De omgeving heeft een prettige, ruimtelijke uitstraling, er is goede parkeergelegenheid en dit nieuwe pand is zeer geschikt voor het ontvangen van relaties.”

Codast verwacht eind 2008 op 35 medewerkers te zitten, een substantiële groei ten opzichte van de 19 medewerkers die het bedrijf nu heeft. Om deze groei te realiseren is Codast momenteel dan ook volop nieuwe collega’s aan het werven. Er zijn diverse functies beschikbaar, geïnteresseerden kunnen voor meer informatie de website www.codast.com raadplegen.

Rate this post

Print Friendly