Ede, 16 april 2008 – Codast, specialist op het gebied van in- en outputmanagement, heeft opnieuw vijf consultants gecertificeerd als StreamServe Persuasion Developer. Deze certificering volgt op een driedaagse training StreamServe Migration & New Features en is van belang om de kwaliteit van Codast’s dienstverlening verder te waarborgen.

De training is gericht op organisaties die werken met StreamServe versie 4. De training gaat in op de nieuwe features en veranderingen in StreamServe Persuasion. De consultants zijn hiermee in staat hun begrip en technische kennis van de applicatie te vergroten.

“Codast is een organisatie waarbij professioneel werken een belangrijke kernwaarde is. Professionaliteit kan natuurlijk alleen worden geleverd als het niveau van de medewerkers toereikend is”, zegt Managing Director Johan van Tongeren. “Wij vinden het belangrijk onze klant de best mogelijke diensten te bieden. Daarom zorgen wij ervoor dat de kennis van onze consultants altijd up-to-date is. Vorig jaar hebben zes consultants van Codast een certificaat ontvangen voor StreamServe Advanced en nu hebben zich opnieuw vijf consultants weten te certificeren voor Persuasion Developer. We nemen daarmee een bijzondere positie in binnen het StreamServe’s partnerlandschap.”

Het groeitraject van de medewerkers loopt synchroon met het groeitraject van de organisatie. Momenteel heeft het bedrijf 19 medewerkers, maar de verwachting is dat de teller eind dit jaar op 35 zal staan. Om deze groei mogelijk te maken is Codast ook gestart met de bouw van een groot nieuw kantoor in Ede.

Rate this post

Print Friendly