Amsterdam, 16 april 2008 -ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, demonstreert tijdens ‘Overheid & ICT’ haar archiveringsplatform. Het is een kant en klaar oplossing voor het archiveren, op de volledige inhoud doorzoeken, analyseren, ontsluiten en organiseren van gescande-, elektronische documenten en email met attachments. ZyLAB toont vanuit de nieuwste release de uitbreidingen en vernieuwingen binnen het archiveringsplatform.

Vanwege de toegenomen vraag uit de overheidsmarkt naar een archiveringsplatform waar vanuit bestaande bedrijfsapplicaties eenvoudig en snel geïntegreerd kunnen worden, biedt ZyLAB hiervoor zinvolle koppelingen. Bestaande bedrijfsapplicaties zijn vooral gericht op de ondersteuning van de processen; het platform van ZyLAB zorgt voor de opslag van de documenten die de processen ondersteunen. Ongeacht het formaat van de documenten.

Het ZyLAB archiveringsplatform onderscheidt zich door:

  • Duurzame en open opslag in XML;
  • Zeer geavanceerde, eenvoudig te gebruiken zoekmachine;
  • Makkelijke classificatiemogelijkheden;
  • Veilige en volledige toegang tot bestanden vanuit bestaande applicaties of via Inter- of Intranet.

Overheid & ICT 2008 wordt gehouden van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 april 2008 in Jaarbeurs Utrecht. Het standnummer van ZyLAB is 11.C063; daar worden de laatste ontwikkelingen van het ZyLAB-archiveringsplatform getoond.

Rate this post

Print Friendly