Badhoevedorp, april 2008 – Konica Minolta Business Solutions, introduceert de ICT challenge 2008. Het doel van deze ‘business case competitie’ is te laten zien welke voordelen en besparingen in de praktijk te realiseren zijn met documentautomatisering in het algemeen en print- en scanoplossingen in het bijzonder. Bedrijven en organisaties kunnen hun case via de website www.ICTchallenge2008.nl inzenden. Uit alle inzendingen wordt het meest uitdagende project gekozen als winnaar van de ‘ICT challenge 2008 Award’. Deze krijgt een kostenloze implementatie van zijn case.

Ernst Kolvenbag, Marketing Manager bij KN, exclusief distributeur van Konica Minolta Business Solutions in Nederland, zegt: “Het initiatief voor de ICT challenge 2008 komt voort uit de vele cases die wij al hebben ervaren met organisaties als DHL, Menzis en VNU Media. Wij ervaren in de praktijk regelmatig dat onze klanten zich onvoldoende bewust zijn van de grote voordelen en besparingen die met onze producten en oplossingen gerealiseerd worden. Om deze zowel beter inzichtelijk te maken als de grenzen te verleggen, dagen wij nu meer organisaties uit om hun business cases voor te leggen. En aangezien wij met name in het MKB actief zijn willen we benadrukken dat organisatieomvang geen beperkingen heeft voor de deelname aan deze competitie. Iedereen maakt kans!”

Over Konica Minolta Business Solutions
Konica Minolta Business Solutions Europe is leverancier van beeld- en informatieverwerkende producten met vestigingen en distributeurs in meer dan vijftig landen in de EMEA-regio. Konica Minolta legt de nadruk op documentmanagement en complete oplossingen voor zakelijke toepassingen en productieomgevingen met het accent op hoge kwaliteit kleurafdrukken. Daarvoor levert het bedrijf documentverwerkende apparatuur en software zoals printer-copiers, multifunctionals, hoge kwaliteit grafische productieapparatuur, faxen, scanners, micrografische apparatuur en daaraan gerelateerde verbruiksartikelen.
Konica Minolta Business Solutions Europe is een dochterbedrijf van Konica Minolta Business Technologies, gevestigd in Tokyo (Japan). Het moederbedrijf telt 19.600 medewerkers over de hele wereld en behaalde in het boekjaar 2004/2005 een netto-omzet van bijna 4,15 miljard euro. Konica Minolta Business Technologies is toonaangevend op het gebied van optische technologie en profileert zich op basis hiervan als aanbieder van de meest uiteenlopende producten en diensten op het gebied van digitale beeldverwerking.
In Nederland wordt Konica Minolta Business Solutions exclusief vertegenwoordigd door KN uit Badhoevedorp. KN biedt al 30 28 jaar totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentstromen in kantooromgevingen en beschikt hiertoe over een breed aanbod aan hard- en softwareproducten en aanvullende diensten.

Rate this post

Print Friendly