~ Nederlandse leverancier voor documentmanagementsoftware schaart zich bij select gezelschap binnen het CSP ecosysteem van Microsoft ~

Noordwijk 3 april 2008 – Decos Software Engineering, een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van document- en informatiebeheer, maakt deel uit van het Microsoft Citizen Service Platform-programma. Dit platform is een verzameling van applicaties en sjablonen die specifiek zijn ontworpen voor lokale en regionale instanties. Het Citizen Service Platform is op 28 januari 2008 geïntroduceerd en Decos behoorde tot de eerste groep partners die werd uitgenodigd om deel te nemen aan dit ecosysteem.

Binnen het Citizen Service Platform biedt Decos op functioneel niveau applicaties voor request-, content- en workflow-management. Tevens ondersteunt Decos bedrijfsprocessen zoals klachtenafhandeling, case management voor zaakgericht werken, burgerzaken en transacties. De oplossingen van Decos draaien binnen het ecosysteem op het besturingssysteem van Microsoft en maken bovendien gebruik van Microsoft-applicaties zoals Microsoft Office.

Als Gold Certified Partner werkt Decos al geruime tijd nauw samen met Microsoft. Eén van de speerpunten van de samenwerking is de integratie van Decos Document met Microsoft Office Sharepoint Server 2007. Microsoft heeft Decos gevraagd om deel te nemen aan het ecosysteem vanwege de bewezen kwaliteit van Decos Document en de uitstekende samenwerking in Nederland.

“Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten te vereenvoudigen”, zegt Kees Essaadi, business developer bij Decos Software Engineering. “Op het gebied van digitale dienstverlening zijn overheidsinstellingen steeds vaker op zoek naar een totaaloplossing. Zij zien het belang in van een goede integratie tussen verschillende applicaties. Het Citizen Service Platform biedt hen de mogelijkheid om probleemloos een complete software suite te implementeren. Alle applicaties en sjablonen die voor lokale en regionale overheidsinstellingen van belang zijn, zijn geïntegreerd binnen dit nieuwe platform. Het Citizen Service Platform is voor Decos een uitstekende mogelijkheid om onze positie binnen de non-profit sector wereldwijd verder uit te breiden.”

Rate this post

Print Friendly