Apeldoorn / Amsterdam, 4 april 2008 – Pegasystems heeft met ingang van 1 april zijn PR-activiteiten ondergebracht bij Influx PR. Pegasystems is een belangrijke speler op gebied van Business Process Management. De gepatenteerde SmartBPM technologie verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie. Om hun positionering binnen de Benelux te verstevigen en verder uit te breiden, heeft Pegasystems Influx PR in de arm genomen.

Volgens Martijn Schilperoort, Area Sales Manager Benelux bij Pegasystems, is het van belang om het PR-beleid professioneel in te vullen: “Pegasystems onderscheidt zich binnen de markt door een unified benadering ten aanzien van Business Process Management. De kracht van onze SmartBPM® oplossing ligt in het feit dat het pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine verenigt in één technologie.

Mede vanwege haar branchekennis zijn wij ervan overtuigd dat Influx PR ons optimaal kan ondersteunen onze marktpenetratie in de Benelux verder te verstevigen.”

“Het is een uitdaging om Pegasystems aan ons accountbeheer toe te voegen. Pegasystems is een toonaangevende speler op het gebied van Business Process Management en streeft er naar om hun positionering ten aanzien van unified BPM binnen de Benelux verder te verstevigen en uit te breiden. Wij zijn dan ook zeer gemotiveerd om hen daarbij te ondersteunen met onze PR-activiteiten”, stelt Jakob Brons, directeur Influx PR.

Over Pegasystems

Pegasystems (NASDAQ: PEGA), leider in Business Process Management, levert software waarmee ’s werelds meest geavanceerde organisaties hun omzetgroei, productiviteit en flexibiliteit kunnen optimaliseren. Klanten gebruiken de

bekroonde SmartBPM® suite ter verbetering van hun klantenservice, het bereiken van nieuwe markten en vergroting van hun operationele effectiviteit. Met behulp van de gepatenteerde SmartBPM technologie van Pegasystems zijn bedrijfsapplicaties eenvoudig te ontwikkelen en aan te passen door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren.

De SmartBPM oplossing van Pegasystems verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie waarmee organisaties snel kunnen anticiperen op steeds veranderende marktomstandigheden. De ‘Build for Change®’ technologie stelt ondernemers en IT- medewerkers in staat beter te presteren dan hun concurrenten. De Pegasystems’ suite is aangevuld met reeks solution frameworks van specifieke best- practices voor bijvoorbeeld toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening, de verzekeringswereld, de gezondheidszorg, de overheid, life science, communicatie, productie en andere industrieën.

Het hoofdkantoor van Pegasystems is gevestigd in Cambridge, Massachusetts (VS). Het bedrijf heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië

Rate this post

Print Friendly