Nijmegen, 9 april 2008 – Het is een bekend probleem. Een nieuwe medewerker begint en er moeten documenten als een arbeidscontract, aanstellingsbrief of een werkgeversverklaring worden samengesteld. De HR afdeling is er druk mee. Gegevens uit het HRM-systeem moeten veelal worden overgetypt en men moet op zoek naar de juiste sjablonen. De kans dat er in één van de documenten een fout sluipt is reëel. Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, annonceert samen met business partner Uphantis een oplossing voor dit probleem.

Het ITP Document Platform is ontworpen om op basis van geavanceerde sjablonen én gegevens in SAP kant en klare documenten te maken in MS-Word of PDF-formaat. Daarnaast is ITP zo ontworpen dat de inhoud van deze ITP-sjablonen door eindgebruikers kan worden beheerd. Uphantis heeft op haar beurt gezorgd voor een naadloze koppeling tussen SAP Human Capital Management (HCM) en ITP. Resultaat is een toepassing die medewerkers op HCM-afdelingen veel werk uit handen neemt en fouten voorkomt. De officiële introductie vindt plaats tijdens de VNSG (Vereniging van Nederlandse SAP Gebruikers) dagen in Maastricht op 10 en 11 april 2008.

Bart Boonen, manager Document Services van Uphantis: “Met deze oplossing voorzien we in een duidelijke behoefte van bedrijven die SAP HCM gebruiken. Ze kunnen deze oplossing in zeer korte tijd, en geheel op maat gemaakt, in gebruik nemen.”

“De kracht van het systeem zit ook in de eenvoud van het beheer”, aldus Christoffel Klimbie, Business Partner Manager bij Aia Software. “Medewerkers op de HRM-afdeling kunnen zelf tekstblokken en voorbeeldbrieven aanpassen. Dat betekent dat wijzigingen snel kunnen worden doorgevoerd.”

Rate this post

Print Friendly